17. ožujka 2015.

Provokativni izrezi na crvenom tepihu

@splashnews.com.

Shailene Woodley se u ponedjeljak 16.ožujka pojavila na premijeri filma 'Različita' u New Yorku u zavodljivoj crnoj kreaciji Ralpha Laurena.

Radi se o haljini iz njegove najnovije kolekcije, što dokazuje da mlada glumica prati trendove i oblači se u skladu s njima. Ipak, bitno je napomenuti da ih ne prati slijepo, već ih prilagođava građi svog tijela. Tako je kroj ove haljine iznimno pristajao njenoj konstituciji. Ova elegantna, a opet senzualna kreacija sastojala od dva vrlo bitna detalja: dubokog v izreza na grudima i proreza na lijevoj nozi. Iznimno duboki V izrez odgovara isključivo ženama koje imaju mala prsa i krhku muskulaturu, što zvijezda filmova 'Krive su zvijezde'  i 'Različita' svakako ima. Prorez na nozi je također bio veoma hrabar izvor, jer iako je ovaj trend pokrenula Angelina Jolie, ne uspijeva svakoj zvijezdi postići onaj efekt kakav je imala Angelina. Shailene je i tu uspjela.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Glumica je ovu haljinu inspiriranu poznatim Laurenovim smokingom upotpunila jedva primjetnim zlatnim nakitom u obliku tanke ogrlice i narukvice, crnim lakom za nokte i cipelama na petu crne boje sa zlatnim odsjajem. Jednostavna frizura svezana u punđu, s tek dva tanka pramena na čelu i jednostavan make up bili su dovoljni da zaokruže minimalističku estetiku ove kreacije.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

U moru zvijezda koje i zadnje vrijeme biraju crne kreacije, mlada glumica pokazala je što zaista znači odisati minimalističkom elegancijom. 

Slike detaljnje pogledaj u galeriji...

Komentari 0