Proljeće je u zraku! Okrijte novu Scholl kolekciju i usrećite svoja stopala Proljeće je u zraku! Okrijte novu Scholl kolekciju i usrećite svoja stopala Proljeće je u zraku! Okrijte novu Scholl kolekciju i usrećite svoja stopala

Proljeće je u zraku! Okrijte novu Scholl kolekciju i usrećite svoja stopala

Priča započinje u Chicagu 1899. godine, kamo se sedamnaestogodišnji William preselio i počeo raditi u maloj prodavaonici cipela – specijaliziranoj za udobnu obuću

Zaintrigirao ga je velik broj ljudi s problemom bolnih stopala pa je upisao medicinu kako bi učio o ljudskom tijelu. I, što je najvažnije, o anatomiji i fiziologiji stopala.

U 1960-ima Scholl je doživio veliki rast. Schollove Pescura sandale razvijene su uz pomoć anatomski dizajnirane tabanice od bukve, te svakim korakom pomažu oblikovati noge. Brzo su postigle međunarodni uspjeh kad su ih počele nositi slavne osobe poput modela Twiggy i Jean Shrimpton – i pretvorile ih u poznatu ikonu stila i udobnosti.

 
Ravno s modne piste!


Danas je Scholl sinonim za udobnu i zdravu obuću koja je biomehanički projektirana što potvrđuje i certifikat o kvaliteti. Protukliznost, stabilnost, prilagodljivost i trajnost  samo su neke od značajka koje ovu obuću čine drugačijom . Scholl također karakterizira stalno nastojanje za unaprjeđenjem  kako bi vaša stopala uživala najbolju kvalitetu.  Ravno s modne piste, slijede trendovi i boje koji će nadahnuti ljetne trendove od glave do pete.
   | Autor:
Šarene Scholl Sun papuče karakterizira PVC materijal i Biomechanics® tehnologija koja omogućava ljudima sa prekomjernom pronacijom da zadrže pravilan položaj stopala, smanjuju bol u stopalima , pomažu pri liječenju plantarnog fascitisa i hallux valgus-a .  Anatomski su oblikovane te je  površina potplata dizajnirana  tako da smanjuje mogućnost da noge klize, što ih čine idealnim ljetnim modelom za odlazak na plažu ili bazen.

Scholl Spikey miks je udobnosti i originalnog, modernog izgleda. Scholl Spikey karakterizira Bioprint® tehnologija koja sprječava i umanjuje bolove u koljenima nastale zbog nepravilnog držanja, testirana je za sprječavanje/korekciju pomaka donjih ekstremiteta nastalog zbog prekomjerne pronacije te  potiče pravilan hod i pravilno držanje stopala . Model karakterizira svjež i kolorističan stil, lagane su i fleksibilne , gornjišta veselih boja te gumene točke na potplatu zbog kojih su protuklizne.
 | Autor:

Ovlašteni zastupnik za Scholl obuću u Republici Hrvatskoj je Danon d.o.o., a Scholl obuću potražite na sljedećim prodajnim mjestima:
•    Medicinska oprema Stari Grad, Vlačićev trg 3, 51000 Rijeka
•    Hospitalija d.o.o., Ilica 48, 10000 Zagreb
•    U svim prodavaonicama Farmacia zdravtsvena ustanova i Mandis pharm d.o.o.
•    Ljekarna Snježana Karabaić, Zvonimirova 114, 51523 Baška
•    Step d.o.o., M. Hrvatske 23, 20250 Orebić
I u svim ostalim boljim ljekarnama


Pratite nas na Facebooku!
Scholl and it's Technology and Shoes names are trade mark of Reckitt Benckiser Group of companies and is used under license.

Photo: None