Pozivamo te na konferenciju Poduzetnice 3.0: Pridruži nam se i inspiriraj uspješnim poduzetnicama nove generacije

  • Konferencija Poduzetnice 3.0 u organizaciji miss7 održat će se 30. listopada u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu
  • Darujemo 10 puta po dvije karte za konferenciju
  • Povedi prijateljicu ili kolegicu, naučite nešto novo i inspirirajte se uspješnim poduzetničkim pričama

Često razmišljaš kako bi super bilo dati otkaz i pokrenuti nešto svoje? Nisi jedina! Čini se da je pokretanje vlastitog biznisa danas lakše nego ikad, samo nam nekad nedostaje onaj finalni 'push' koji će nam dati hrabrosti i motivacije da ozbiljno krenemo u tu avanturu. Zato smo odlučile organizirati konferenciju na kojoj ćemo našim čitateljicama omogućiti pogled u svijet uspješnih žena koje imaju svoje već realizirane biznise. 

 | Autor: Pexels Pexels

Na konferenciji Poduzetnice 3.0 u organizaciji miss7 imat ćeš prilike iz prve ruke čuti iskustva žena koje su krenule na svoj poduzetnički put. Kroz nekoliko panela, pričat ćemo o temama pokretanja vlastitog biznisa, izazova i prilika na tom putu, načinima financiranja vlastitog posla te održavanja njegove dugoročne stabilnosti. Osim panela s poduzetnicama, na konferenciji ćeš čuti i zanimljiva predavanja na temu izrade poslovnog plana i marketinške strategije za male biznise. 

 | Autor: Pexels Pexels

Sudionice konferencije žene su koje su pokrenule biznise koji se bave različitim područjima, od umjetne inteligencije, employer brandinga i vođenja EU projekata do izrade terarija i slastica - nastojali smo pokriti raznovrsne grane kako bismo predstavili mnoštvo mogućnosti koje nudi poduzetništvo.

Konferencija je idealna za žene koje se dvoume oko pokretanja svog biznisa, one koje su tek na početku svog poduzetničkog puta i trebaju savjete iskusnijih žena, ali i za one koje samo maštaju o tome kako bi bilo super biti sam svoj šef. A snove često možeš i realizirati uz malo savjeta, edukacije i motivacije.

Konferencija Poduzetnice 3.0 održat će se 30. listopada u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu od 9 do 15 sati, a ti imaš priliku osvojiti dvije ulaznice za sebe i svoju prijateljicu, kolegicu, sestru ili bilo koga s kime želiš podijeliti dan pun edukacije, inspiracije i networkinga. Ispuni upitnik i možda ćeš baš ti biti sretne ruke i osvojiti jednu od 10 x 2 ulaznice za konferenciju. Sretno!

 

Fill out my online form.
 

Partneri projekta Poduzetnice 3.0 su UMFO, Erste banka, Phillip Morris i Cedevita.

 

Photo: Unsplash+

Komentari 0