1/12

Pokrenite se i ostvarite svoje zaboravljene snove!

Zbog ubrzanog i stresnog života koji nam pruža današnjica, često zaboravljamo mladenačke snove i krećemo „trbuhom za kruhom“. Tako s vremenom zaboravljamo i na poslove koji su nas nekoć veselili i opuštali i u kojima smo mogli izraziti svoju kreativnost i talent.

Pronalazite se u ovim rečenicama? Vrijeme je da nešto poduzmete i ponovno zavolite ono što svakodnevno radite. Prestanete tražiti izlike te se osvježite i zaronite u more mode i dizajna.

 | Autor:

Povodom dvadesete godišnjice djelovanja u Hrvatskoj, škola za modu i dizajn Callegari, odlučila je podsjetiti svoje polaznike te oni koji bi to željeli postati da je ostvarenje dugogodišnjih snova moguće za sve one koji znaju što žele. Kao što i sami znate, svaki talent zahtjeva dodatan rad, a takva kombinacija nesumnjivo će dovesti do uspjeha. Upravo zato Callegari škola pruža smjerove i programe osposobljavanja i usavršavanja verificirane od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

 | Autor:

Tečajevi i programi koje ova škola pruža namijenjeni su svakome sa završenom srednjom školom, a održavaju se u terminima koji odgovaraju današnjem stilu života. Postanite modelist visoke mode, modni stilist, vizažist, stilist uređenja unutarnjih prostora, organizator modnih događanja i dekorater izloga, a sve to uz zabavnu praktičnu nastavu i učenje. Praktični dio nastave svake godine ima i grandiozno finale tijekom kojeg se organiziraju revije i prikazuju dotadašnji radovi. Na radost mnogih, polaznici često sudjeluju i na poznatim revijama kao što je Cro a Porter, Fashion Week te televizijskim i kazališnim setovima, samostalnim modnim revijama, sajmovima i izborima za Miss.

 | Autor:

Sve do danas škola Callegari postala je jedna od vodećih škola za modu i dizajn u regiji. Osim što se oslanja na tradiciju talijanske škole, predstavlja mjesto gdje se njeguje spoj visokih estetskih vrijednosti i suvremenih tehnologija. Škola također osigurava vrhunske nastavnike i stručnjake s dugogodišnjim predavačkim iskustvom zbog čega garantira kvalitetu poduke.

 | Autor:

U sklopu godišnjice ravnateljica škole mr. sc.Vesna Matejčić Stamenković poziva sve one, koji žele usavršiti svoj talent, da se pridruže školi.

 | Autor:

''Naši programi mogu se upisati tek nakon završetka srednje škole i često su odabir ljudi koji imaju jasnu viziju što žele u svom životu i čime se žele profesionalno baviti. Orijentirani smo na mlade, talentirane ljude koji žele profesionalnu karijeru na području mode i dizajna. Danas, kao nikad prije, dizajn je prisutan u svim područjima našeg života'', izjavila je dr.sc. Vesna Matejčić Stamenković.

 | Autor:

Sve do danas, školu Callegari, u Hrvatskoj je završilo oko 3000 polaznika od kojih su mnogi postali majstori odabranih zanata. Iz škole je do sada izašao veliki broj renomiranih modnih i dizajnerskih imena koji za školu i danas imaju samo riječi hvale. Među inima su: Vjekoslav Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma, Marija i Jurica Pirić modni studio Arileo, Vesna Pretković ili Ana Marija Ricov te dizajneri interijera poput Mirjane Mikulec, Vanje Mamić, Ive Balaban, Matije Čopa i dr.

Povodom dvadesete godišnjice djelovanja u Hrvatskoj, škola za modu i dizajn Callegari, objavila je nove internet stranice na adresi www.callegari.hr

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: None

Komentari 0