23. svibnja 2014.

Otvorena novouređena Bilić Vision optika

Tomislav Miletić/Pixsell.
1/9

Bilić Vision optika u Centru Kaptol jučer je bila središte okupljanja poznatih i slavnih prilikom svečanog otvorenja novouređenog prostora. Optika već 14 godina njeguje tradiciju kvalitetne usluge za svoje klijente, a usprkos izazovnim vremenima u kojima se nalazimo, nastavlja s razvojem i ulaganjem u poslovanje te tako klijentima omogućuje uslugu po najvišim standardima.

Inače, Bilić Vision optika jedna je od rijetkih optika u Hrvatskoj koja u svom asortimanu nudi vrhunske brendove naočala poput Dite, Chanel Biju, Thierry Lasry te Cutler & Gross.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Svečanom otvorenju prisustvovale su brojne poznate osobe iz svijeta glazbe i  glume poput glumice Natalije Đorđević, voditeljica Monike Mamić, Ecije Ivušić i Uršule Tolj, manekenki Anite Dujić i Alme Vukičević, arhitekta Jana Pivca i supruge Dore Juras Pivac, Valerije Novak i Borisa Đurđevića, Ane Šikić te brojnih drugih… Za glazbenu kulisu događanja i ugodnu atmosferu pobrinuo se vrhunski glazbeni dvojac saksofonista iz Papandopulo kvarteta.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Spomenuto ulaganje je nastavak na prošlogodišnja ulaganja u Bilić Vision polikliniku, jednu od vodećih hrvatskih centara za oftalmologiju i lasersku korekciju vidne oštrine koja posjeduje imidž visoke kvalitete te je predvodnik u primjeni tehnoloških inovacija u svrhu pružanja najbolje usluge svojim pacijentima.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0