Osvojite Nokia Lumia 920 pametni telefon

Od danas, 20. kolovoza u podne uključite se u velikoj nagradnu igru ˝Osvoji Nokia Lumia 920 pametni telefon˝ na portalu Vecernji.hr u kojoj darujemo čak tri Nokia Lumia 920 pametna telefona s bežičnim punjačem.

Nagradna igra odvija se u tri ciklusa svaki u trajanju od tri dana. Prvi ciklus započinje danas, 20.8. u 12.00 sati i traje do petka 22.8. u 11.59 sati. Zadnji ciklus započinje 26.8. u podne i završava 29.8. u 11.59 sati. Sudjelujte!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske koji putem linka za prijavu ispune obrazac s osobnim podacima. Jedan sudionik (e-mail adresa) može sudjelovati jednom u svakom ciklusu, a sve nevažeće ili duple prijave bit će uklonjene te neće ući u izbor prilikom izvlačenje sretnih dobitnika. Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

 | Autor:

O nagradama:

Nokia Lumia 920 omogućava vam da snimate jasne, nezamagljene fotografije i videozapise u svim uvjetima osvijetljenosti s tehnologijom PureView, optičkom stabilizacijom slike i Carl Zeiss lećom te reproducirajte trenutke na PureMotion HD+ zaslonu od 4,5 inča. Uz pomoć Nokia Gradske leće upoznajte okolinu bolje od lokalnih stanovnika. Istaknite se živim bojama, kućištem od polikarbonata, fotoaparatom te bočnim tipkama ukrašenim keramičkim cirkonima.

Nokia FatBoy bežični punjač
Novi jastuk za bežično punjene savršeno je mjesto  za odlaganje vaše Lumije. Položite telefon na Fatboy jastuk kako bi se počeo puniti bez potrebe ukopčavanja kabela u telefon.

Photo: None

Komentari 0