06. srpnja 2015.

Novi OLED i Ultra HD televizori

Idealna filozofija dizajna televizora mogla bi se opisati kao ona koja je fokusirana na jednostavnost i minimalizam te izbjegavanje detalja koji odvlače pozornost od sadržaja na zaslonu.

Također, televizor bi se trebao nenametljivo uklapati u interijer, odisati profinjenošću i modernom estetikom. Upravo su tim bili vođeni LG-evi dizajneri pri izradi LG-evih OLED i Ultra HD televizora.

Osim vrhunskog dizajna, ovi televizori odlikuju se brojnim naprednim značajkama, a kroz godine su postali sinonim za vrhunsku kvalitetu slike. Kad svim ovim prednostima dodamo činjenicu da svaki kupac LG-evog OLED i Ultra HD televizora dijagonale 49 inča ili veće u Emmezeti ili Technomarketu, do 30. lipnja ili do isteka zaliha, na dar dobiva igraću konzolu XBox 360 500GB s dvije igre u paketu, imamo recept za pravu zabavu u okruženju doma!

LG-evi OLED televizori donose ultimativan prikaz, uz dosad neviđenu razinu kontrasta, najdublju crnu i iznimno vjerne boje, dok Ultra HD televizori imaju 4 puta veću razlučivost od uobičajenih HD zaslona te mogu prikazati i najsitnije detalje nevjerojatne čistoće koji stvaraju uranjajuće iskustvo kod gledatelja. Uz igraću konzolu Xbox 360, postaju platforma za izvanredno iskustvo igranja igara i sate zabave s prijateljima i obitelji.

Ovi su televizori idealni i za gledanje filmova te ih je lako povezati s bilo kojim drugim uređajem za reprodukciju glazbe ili fotografija, a za one kupljene do kraja lipnja vrijedi i program „5 godina sigurnosti“ koji se nastavlja na uobičajeno jamstvo od 2 godine (2+3). Tako su, unutar razdoblja od 5 godina, osigurani besplatni popravci i dijelovi.

Za više informacija posjetite www.lge.hr

Komentari 0