1/10

Nove Borovo gležnjače su modni hit jeseni

Ususret sezoni jesen/zima 2014./15., najveći domaći proizvođač obuće Borovo predstavio je novu liniju modernih kožnih gležnjača za žene i muškarce. Izrađene od visokokvalitetnih materijala i pristupačnih cijena, popularne gležnjače su oduševile poklonike ove casual linije obuće. Dizajnirane su za zimske uvjete uz maksimalnu udobnost, a i muški i ženski modeli mogu se naći u nekoliko atraktivnih boja.

Za muškarce je Borovo ove sezone pripremio gležnjače u tamno plavoj, oker žutoj i tamno smeđoj boji.

 | Autor:

U ženskoj kolekciji uz standardne oker žute, posebno su zanimljive cipele od brušene i glatke kože, a najženstvenije su trendovske ružičaste gležnjače. Svoj omiljeni par na promociji pronašle su i brojne poznate osobe. Nevena Rendeli je isprobala žute oker gležnjače.

 | Autor:

Vanda Winter već je prošetala ružičasti par, a Dubravko Šimenc nosi cipele iz trekking linije. Kako Borovo u posljednje vrijeme ulaže znatna sredstva u moderniziranje i dizajn proizvoda, ali i prodajnih prostora, svi su modeli dostupni u novouređenoj trgovini Borovo u Preradovićevoj ulici 16 u Zagrebu po cijenama od 599 do 649 kuna.

 | Autor:

Poklonike kvalitete i dizajna posebno će oduševiti informacija da su gležnjače u tvornici u Vukovaru izrađene ručno, od vrhunske, kvalitetne kože. Za svaku je utrošeno 100 minuta rada i 47 metara konca.

 | Autor:

''Borovo je najveći proizvođač obuće u Hrvatskoj, s najvećim iskustvom te tradicijom starijom od 80 godina. Želja nam je da svaki građanin nosi s ponosom marku Borovo zbog kvalitete i omiljenog dizajna. Kada bi samo svaki sedmi građanin kupio godišnje jedan par obuće Borovo, pomogao bi obnovi gospodarstva grada Heroja – Vukovara, očuvanju radnih mjesta, gospodarskom razvitku i prosperitetu cijele zajednice“, izjavio je Gordan Kolundžić, predsjednik Uprave Borova.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: None

Komentari 0