1/15

Nova kolekcija Superga tenisica

Nakon što je prošle godine ušetao u Hrvatsku na velika vrata, legendarni talijanski brand platnenih tenisica Superga predstavio je kolekciju za proljeće/ljeto 2015. Uz zaštitni model Superga 2750, svakako su najzanimljivije višebojne tenisice s havajskim ljetnim printevima, te neodoljive prugaste i točkaste Superge.

Svoje najdraže modele ove je sezone u kampanji predstavila Binx, novo zaštitno lice Superge nakon Suki Waterhouse, Rite Ore, Alexe Chung i sestara Olsen. 18-godišnja manekenka trenutna je IT girl na svjetskoj modnoj sceni, a kao vlastite fav modele izdvojila je klasične bijele Superge 2750, model s flatformom i onaj s tropskim printom. Tu su i (Hrvaticama također najdraže) glitter Superge, koje su na domaće police ove godine stigle u crnoj boji. Binx je uz kampanju dobila priliku da, poput poznate blogerice The Blond Salad, kreira i vlastitu Superga mini kolekciju.

 | Autor:

Kao spoj stoljetne tradicije tj. neprekidne proizvodnje i ležerne elegancije, Superga tenisice su tip obuće koji se nosi godinama. Sve su zanimljivije što se dulje nose, a za njih je karakteristično i da se mogu prati u perilici rublja bez skupljanja, protiv kojeg redovito protestiraju naša stopala“, pojasnili su razloge popularnosti Superga u ShoeBoxu, našem zastupniku živopisnih talijanskih platnenica.

 | Autor:

Novost u ShoeBox ponudi su i Superga 2750 Plus, modeli čiji je potplat izrađen po principu tenisice na petu visine tri centimetra, savršeno sakriven u tenisicu koja nije promijenila svoj vanjski izgled – i više nego dovoljno za još atraktivnije i dulje noge uz prepoznatljivu Superginu udobnost. Ljubiteljice retro stila oduševit će mokasinke poznate i kao drajverice, dok će trendsetteri oba spola razmisliti i o novopredstavljenim slip on modelima.

 | Autor:

Kompletnu ponudu branda Superga možete pogledati u webshopu ili u posebno uređenim  cornerima u ShoeBox trgovinama u Zagrebu, Puli, Rijeci, Splitu i Varaždinu.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0