1/17

Nova Diesel Black Gold kolekcija!

Kolekcija za jesen/ zimu 2014 je prožeta vojnim i rock utjecajem, s kožnim jaknama u srebrnoj i crnoj boji ukrašenim zakovicama i vojnim zakrpama . Inspiriran stavom Diesel elegantnog čovjeka, vojne i rock 'n' roll reference kulminiraju prikazujući drzak ormar s muškim krojevima.

Odjeven u vunu, flanel i popelin, pomiješan s klasičnim uzorcima u rasponu od uzorka riblje kosti za princa od Walesa, temeljni komadi kolekcije uključuju pametne jakne, prije prelaska na prestižne komade kao sto su vunene bomb i motorističke jakne.

 | Autor:

Traper, koža i vojno, temeljno su gorivo Dieselovog kreativnog DNA, i definiraju Dieselovu mušku i žensku kolekciju za sezonu jesen/zima 2014. Inspiriran suvremenim i prirodnim svjetovima, umjetnički direktor Nicola Formichetti temeljnu estetiku branda rubi u novu osnovu za slaganje strašne, ali nosive odjeće stvorene s Dieselovim nepogrešivim potpisom.

 | Autor:

"Ove sezone sam htio istražiti drugu stranu Diesel-a, što je zabavno , i pomalo ironično - to je velika sloboda duha. Zamišljao sam tko smo: urbani nomadi koji putuju po svijetu, i idu po različitim glazbenim festivalima kao što su Coachella i Glastonbury", rekao je Formichetti.

 | Autor:

Bezvremenskim kožnim referencama biker jakni i jakni vojnih stilova su dati novi tretmani. Izblijedjeli završetci na ispranoj crnoj biker jakni nalik je na mekani, kiselinom isprani traper s upečatljivim zakovicama na ovratniku i epoletama te crvenim i plavim kožnim presvlakama na zipu i džepovima. Koža je pomiješana s drugim tkaninama za okrepu tradicionalne odjeće. Primjerice, kožni rukavi na pamučne jakne, a fascinacija Formichettija urbanim nomadima očituje se na uskim siluetama putem dugih čupavih krznenih prsluka i kaputa te vesta s prevelikim ovratnicima

 | Autor:

Inspiracija glazbenim festivalom diše lagodnim  stavom u Dieselovim ključnim vojnim kombinacijama. Klasično nošenje vojnih zelenih Parka i jakni su u kontrastu sa uzorcima tkanine i mekim oblicima. One se nose povrh duge čipkaste ili od tila slip haljine, slojevito preko opranih pamučnih majica i živopisnih prugastih i leopard pletenina od udobnog češljanog mohera ili alpake.

 | Autor:

Vojne uniforme posuđuju strukturu i čiste linije vanjskoj odjeći. Crni vuneni kaput oficirskog stila sa zlatnim gumbima, bomb jakne i jakne s kapuljačom i krznom. Oznake nalikuju vojnoj ljestvici, višekratne zakrpe i pločice na bomb jakni, kao i žakard dizajnima u finoj vuni i sa mješavinom kašmira stvaraju Dieselovu vlastitu vojsku.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: None

Komentari 0