20. travnja 2015.

Nina Badrić novo zaštitno lice Ghetaldus optike

Nina Badrić novo je zaštitno lice Ghetaldus optike, kojoj domaći kupci vjeruju od kada je, prije više od pola stoljeća, otvorila vrata svoje prve poslovnice.

Nina za Ghetaldus predstavlja savršen spoj senzualnosti, ženstvenosti i talenta. Ukratko, sve one kvalitete koje se na prvu mogu povezati s ovogodišnjom kolekcijom naočala Ghetaldus optike.

 | Autor:

Spojili smo njezinu glazbu i senzualnost s našom umjetničkom vizijom naočalnih leća i okvira. Isprepleli smo njezine stihove s onim što želimo dati svima vama, našim krajnjim korisnicima i dobili oči pune ljubavi. Nina Badrić prepoznatljivo je lice u čitavoj regiji, a njezin glas i ženstvenost osvajaju na prvu. Iznimno muzikalna i zavodljiva glazbena diva daje osobni pečat svemu što radi. Karizmatična glazbenica ljubimica je publike diljem regije. Mi smo pak, s druge strane, adresa koju želimo da kupci prepoznaju kao najbolje odredište za izbor najkvalitetnijih sunčanih ili dioptrijskih naočala, ali i kontaktnih leća. To je smjer u kojemu se i dalje namjeravamo razvijati - povećavati razinu kvalitete usluge te nuditi povoljnije i lako dostupne proizvode vrhunske kvalitete“, objasnila je Ivana Belić iz Ghetaldusa.

 | Autor:

Naočale nisu samo atraktivan modni dodatak. One su i nezaobilazan pomoćnik u zaštiti oka, samim time i zdravlja. Upravo je zato važno posebnu pažnju trebao posvetiti odabiru sunčanih naočala. Ove se godine Ghetaldus pobrinuo da u svoju ljetnu ponudu uvrsti vrhunske sunčane naočale i kvalitetne naočalne leće koje štite vid od UV zračenja. Uz promišljen odabir sunčanih naočala, nikako se ne bi smjelo zaboraviti ni na dioptriju, a Ghetaldus u svojoj ponudi bistar i čist pogled u svakome trenutku uz Bausch and Lomb kontaktne leće. Ove leće vrhunske kvalitete, po iznimno povoljnim cijenama, moguće je nabaviti u svim Ghetaldus poslovnicama.

 | Autor:

Briga oko zdravlja ne završava samo kupnjom kvalitetnog proizvoda za zaštitu vida, već brigom i održavanjem istog. Upravo se zato u Ghetaldusovoj ponudi može pronaći sve što je potrebno, ne samo za održavanje naočala (Zeiss sprejevi i krpice), već i sve što je potrebno za adekvatno održavanje kontaktnih leća. Tekućine za leće mogu se pronaći u svim poslovnicama Optike Ghetaldus, po iznimno povoljnim cijenama, a i dalje na najvišoj razini kvalitete.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji..

Komentari 0