1/16

Nenad Sovilj predstavio novu kolekciju nakita

Poznati dizajner nakita Nenad Sovilj u ponedjeljak 17. lipnja je u Institutu parfumeur Flores predstavio novu ljetnu kolekciju. Ljubitelj brojnih poznatih Hrvatica tom prigodom je ujedno slavio i godišnjicu brenda Sovilj kao i vlastiti rođendan.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell Eventu je prisustvovao velik broj osoba iz javnog života koje godinama prate i nose Nenadov rad. Jelena Veljača, Silva Stojanović, Anita Dujić, Nikolina Pišek i Anamarija Bručić samo su neka od imena koja su došla provjeriti što nam za ljeto 2013. sprema Nenad.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell Dizajner je i u novoj kolekciji ostao vjeran svom kreativnom potpisu. Prikladno godišnjem dobu, uvrstio je šaroliku paletu boja, a na pojedinim komadima nakita se poigrao i s colour blockingom.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell Ističu se ogrlice s prepoznatljivom Nenadovom medaljonom te šareni šiljci koji će se odlično uklopiti u svaki ljetni styling.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell IT komad kolekcije već se nadzire – velika prozirna narukvica ukrašena zlatnim „nitima“ rijetko tko je te večeri ispuštao iz ruku.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell U galeriji detaljnije pogledajte kako je bilo na predstavljanju nove kolekcije nakita...

Photo: Davorin Višnjić/Pixsell

Komentari 0