Native sadržaj

Tražimo 10 čitateljica koje će recenzirati CeraVe kremu i losion -zašto to ne bi bila baš ti?!

  • Pozivamo te da se prijaviš na testiranje CeraVe kreme i CeraVe losiona
  • Odabrat ćemo 10 čitateljica koje će u recenziji podijeliti svoje dojmove
  • Nadamo se da ćeš ti biti jedna od njih, prijavi se brzo!

Hladni dani i zima ne moraju nužno značiti i probleme sa suhom kožom. CeraVe hidratantna krema za tijelo i CeraVe losion pružaju cjelodnevnu hidrataciju za osjetljivu i suhu kožu, a pogodna je i za upotrebu na koži sklonoj ekcemima.
CeraVe proizvodi razvijeni su u suradnji s dermatolozima i sadrže kombinaciju triju znanstveno prepoznatih esencijalnih ceramida koji obnavljaju prirodnu barijeru kože i nadoknađuju nedostatak prirodnih ceramida koji se nalaze u koži. Hijaluronska kiselina privlači vlagu i hidratizira kožu. Dugotrajni učinak i ceramida i hijaluronske omogućava MVE tehnologija kontroliranog otpuštanja sastojaka na koži u trajanju duljem od 24 sata.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus CeraVe hidratantna krema

 Kako je nastao brand CeraVe

Stručnjaci u SAD-u udružili su se 2005. godine s vodećim dermatolozima da bi razvili brend CeraVe – liniju proizvoda za njegu kože osmišljenu za pomoć u obnovi i jačanju kožne barijere. Shvatili su da kožna barijera ima važnu funkciju u promicanju zdrave kože te da ključne komponente kožne barijere (ceramidi) nedostaju kod problematičnih stanja kože. Tako je nastala linija CeraVe proizvoda za njegu kože koja sadrži esencijalne sastojke potrebne za zdravu kožu. 

Glavne značajke i prednosti ove kreme za lice i tijelo su korištenje MVA tehnologije koja kontrolirano kroz 24 sata otpušta ceramide, hijaluronsku kiselinu i ostale sastojke koji pomažu očuvati prirodnu hidrataciju. Radi se o nekomedogenoj kremi što znači da ne začepljuje pore.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Umjesto CeraVe hidratantne kreme možeš koristiti i CeraVe hidratantni losion za tijelo za njegu suhe do vrlo suhe kože. Namjena im je ista, međutim losion sadrži izuzetno laganu teksturu za hidrataciju osjetljive kože koja je suha, dok je krema bogatije teksture. Baš kao krema, i losion je pogodan za upotrebu na koži sklonoj ekcemima.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus CeraVe losion za tijelo

Je li to zaista tako i hoće li ova krema ili losion biti naše glavno oružje protiv suhe kože ove zime, reći ćeš nam upravo ti! Ako želiš isprobati CeraVe kremu i CeraVe losion na vlastitoj koži te s ostalima podijeliti svoje iskustvo, javi nam se. Izabrat ćemo 10 čitateljica koje će samostalno recenzirati CeraVe proizvode za njegu tijela.

Prijavi se ovdje!

Dobitnice nagradnog natječaja koje će imati priliku isprobati i recenzirati CeraVe kremu i losion su:

Matea Šumrada
Medina Dedić
Andrea Lopac
Sanja Debrecin
Carla-Dea Brčić
Jelena Kresonja
Marina Lisko
Snježana Matošević
Sandra Schaule
Martina Bašić

 

Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0