Native sadržaj

Tara Thaller je otkrila koja je njezina neostvarena želja

  • Iako je po struci glumica, Tara Thaller se nikada nije ograničavala kada je u pitanju ljubav prema umjetnosti. Svoj pjevački talent dokazala je 2019. angažmanom u showu ''Zvijezde pjevaju'' iz kojeg je izašla kao pobjednica, nedavno je snimila svoju pjesmu 'Sjajim', a sada je ponovno oduševila publiku ispred malih ekrana svojim plesačkim umijećem
  • Tara glumi, pjeva, a sada je i plesala u showu ''Ples sa zvijezdama'' - i to tek kako! Talentirana Tara pridružila se miss7 projektu Let's Dance! powered by Buzz te nam je ispričala sve o svojoj novoj ljubavi prema plesu i ljepoti pokreta čije je čari tek nedavno otkrila
  • U našem editorijalu nosi novu adidas kolekciju u koju se odmah zaljubila i u kojoj se spajaju sloboda pokreta, udobnost i stil

Kao velika zaljubljenica u glumu i pjevanje, Tara Thaller voli biti u pokretu, a obzirom da se posljednjih mjeseci naporno pripremala za show ''Ples sa zvijezdama'', duboko u njoj izrodila i ljubav prema plesu, Tara je u pokretu više no ikad. Zajedno s Tarom i adidasom slavimo ljepotu pokreta modnim editorijalom koji u prvi plan stavlja Tarinu strast prema plesu te zadovoljstvo i snagu koju crpi iz svakog plesnog pokreta.

U intervjuu za miss7 25-godišnja Tara nam je otkrila je li joj ples u potpunosti okupirao misli i pate li zbog plesa njene dvije druge ljubavi - gluma i pjevanje.

 | Autor:
adidas jakna Always Original, 172,99 €/1.303,39 kn; adidas donji dio trenirke Adicolor Essentials, 55,99 €/421,86 kn; adidas tenisice SUPERSTAR BONEGA, 132,99 €/ 1.002,01 kn - sve u Buzz-u

miss7: Nakon što ste publiku oduševili svojim vokalnim umijećem i odnijeli pobjedu u showu ''Zvijezde pjevaju'', sada ste dokazali da imate talenta i za ples. Jeste li oduvijek voljeli plesati i kako ste reagirali kada su vas pozvali da se pridružite showu ''Ples sa zvijezdama''?

Tara: Nisam voljela plesati jer se nisam osjećala ugodno i nisam imala sigurnosti u svoj pokret. Kroz predmete ples i pokret na akademiji sam malo istražila svoje tijelo u pokretu, a kada sam pozvana da se sudjelujem u showu, bila sam oduševljena jer je to značilo da imam priliku razvijati tu vještinu.

 | Autor:

miss7: Što ples predstavlja za vas i po čemu biste ga izdvojili od glume i pjevanja?

Tara: Kroz ples se možemo izraziti, ispričati priču koju svatko može razumjeti, za razliku od pjevanja ili glume. Vjerujem da ples rezonira s ljudima upravo iz razloga što se veliki postotak komunikacije prenosi upravo neverbalnim putem. Za mene je ples konekcija s vlastitim tijelom, kroz ples sam dobila samopouzdanje, sigurnost u svoj pokret i predivno mi je vidjeti napredak kod sebe same. Isto tako mi je ples terapijski alat i može poslužiti kao ispušni ventil. Kada plešem ne razmišljam ni o čemu drugome i to me uvelike opušta.

miss7: Koliko je teško bilo pohvatati sve plesne stilove, koji je vama osobno najteži, a koji najdraži?

Tara: Pohvatati sve plesne stilove definitvno je bilo izazovno, ali isto tako ti stilovi imaju puno dodirnih točaka pa se tako nešto naučeno kroz jedan stil može primijeniti i na drugome. Možda najkompleksniji ples za naučiti bila je samba, a najdraža mi je rumba.

 | Autor: adidas donji dio trenirke Always Original 86,99 €/ 655,43 kn; adidas majica dugih rukava s patentom Always Original 92,99 €/700,63 kn; adidas tenisice GAZELLE BOLD 119,99 €/904,06 kn - sve u Buzz-u
 

miss7: Koliko je sati rada potrebno da bi se naučila jedna plesna koreografija?

Tara: To ovisi od pojedinca. Ako sam se prethodno upoznala s tehnikom i mehanikom određenog plesnog stila onda mi je nekoliko sati potrebno da naučim korake, nakon toga treba izraditi detalje i na kraju isplesavati koreografiju. Mi smo jednu plesnu koreografiju slagali u ponedjeljak primjerice, a u nedjelju je izvodili u showu. Savršenstva nema i takva koreografija bi se mogla dorađivati u nedogled, ali ovdje smo ipak imali vremenski okvir unutar kojeg se potrudimo napraviti najbolji produkt.

 | Autor:

miss7: Kažu da ples aktivira mišiće za koje i ne znamo da postoje. Jeste li sada u boljoj formi nego kada niste plesali i hoćete li nastaviti plesati i nakon što je show završio? 

Tara: Apsolutno. Mislim da sam trenutno u najboljoj formi dosad. Znala sam biti mršava, ali sada sam izgradila i mišiće i zaista mi se tijelo oblikovalo isključivo zahvaljujući plesu. Voljela bih nastaviti, još nemam konkretan plan, ali imam veliku želju da nastavim plesati. 

 | Autor:
adidas donji dio trenirke Adicolor Classics Adibreak, 76,99 €/580,08 kn; adidas majica dugih rukava s patentom Superstar, 76,99 €/ 580,08 kn; adidas tenisice GAZELLE BOLD, 119,99 €/ 904,06 kn, sve u Buzz-u


miss7: Kako birate odjeću za svoje plesne treninge i što vam je pritom najvažnije?

Tara: Važno mi je da mi je odjeća udobna i relativno uska kako bih mogla što jasnije vidjeti držanje, pravilnu poziciju i slično.

miss7: Držite li se neke posebne prehrane kako biste izdržali naporne treninge? 

Tara: Trudim se unositi dovoljno kalorija kako ne bih gubila na težini i dovoljno proteina, ali nažalost nemam dovoljno vremena da se posvetim prehrani. 

 | Autor: miss7: Jesu li zbog plesa patile vaše druge dvije ljubavi – gluma i pjevanje? 

Tara: Uz tempo rada gdje smo bili u dvorani skoro cijeli dan, nisam, nažalost, imala vremena skoro ni za što drugo. 

miss7: Nedavno ste izdali i novi singl 'Sjajim' koji ste napisali zajedno sa svojim suprugom koji je također glumac i glazbenik. Kako je to živjeti s umjetnikom? Imate li iste ukuse po pitanju glazbe i filmova?

Tara: Imamo puno dodirnih točaka i u glazbi i u glumi, a opet svatko ima svoje neke preferencije pa se prilagodimo kad treba. S umjetnikom je zahvalno živjeti iz razloga što razumije kakve žrtve ovaj posao zahtjeva i da nekada projekt preuzme ''cijeli život''. Faris mi je u cijeloj priči potpora i podrška. 

miss7: Jeste li zadovoljni putem kojim se razvija vaša karijera i imate li nekih neostvarenih planova koje ste si zacrtali?

Tara: Puštam životu da kroji planove, a neostvarena želja mi je još uvijek mjuzikl.

Fotograf: Marko Grubišić
Model: Tara Thaller
Frizura: Ivan Pervan
Šminka: Seka Kožul

Novom kampanjom koja slavi kreativnost u svijetu muzike, umjetnosti, stila i pokreta, pod nazivom Club Originals, adidas želi potaknuti nove generacije da njeguju svoju kreativnost.
Predstavljajući novu kampanju u digitalnom prostoru, adidas se udružuje s viralnim kreatorima muzičkih nastupa COLORSxSTUDIOS kako bi prikazao novu seriju sadržaja na adidas Originals YouTube kanalu. Kroz novi pristup, čuveni brend predstavlja najnovija lica iz muzike, mode i umjetnosti, koji su poznati po rušenju granica u svojim industrijama.
Među njima su američka pjevačica Ashnikko, koja živi u Londonu i nastupa na festivalu Coachella ovog ljeta, indie rok umjetnik Bakar, voditeljica i DJ Jyoty sa Rinse FM, kao i pjevačica i reperka Ronisia. Pored njih naći će se i nebinarna umjetnica i plesačica Habibitch, njemačka pjevačica Nina Chuba, reper Rin, umetnik Jakman i muzičari Natalia Lacunza i Tananai.

Photo: None

Komentari 0