Native sadržaj

Pedro Soltz otkrio je u kojoj ga kombinaciji ljeti najčešće možete vidjeti

  • Pedro Stolz pokazao nam je svoje omiljene ljetne kombinacije
  • Brazilski maneken usput nam je otkrio i što mu se sviđa na našoj obali, ali i kako je ljeta provodio u djetinjstvu
  • Morali smo ga pitati i za omiljeni ljetni ritual 

Mediji Pedra Soltz nazivaju 'najzgodnijim hrvatskim zetom' i ne bez razloga. Prelijepi model iz Brazila živio je u desetak država, ali u Hrvatsku, koju je jako zavolio, dovela ga je ljubav prema supruzi, također manekenki, Iris Cekuš. Zamolili smo Pedra da nam usporedi ljeta u Brazilu u Hrvatskoj i otkrije nam kako ih najviše voli provoditi, koji su mu omiljeni ljetni rituali i zašto mu jedan ljetni par obuće priziva toliko lijepih uspomena.   

miss7: Pedro, veseliš li se ljetu i što najviše voliš od ovog godišnjeg doba? 
Pedro:
Obožavam ljeto i uvijek mu se veselim. Kada biste pogledali moj godišnji raspored, vidjeli biste da stalno na neki način 'lovim' ljeto. Godinu započinjemo u Brazilu gdje je tada ljeto, onda se vratim u Hrvatsku u veljači i malo uživam u skijanju i onda za koji mjesec opet dolazi ljeto. 
I Iris i ja volimo ljeto, mislim, volimo sva godišnja doba, ali ima to nešto posebno u ljetu - volim sunce na koži, opuštenu vibru, laganu hranu, zabavu i izlaske... Postoji ta neka ljetna lakoća, kombinacija pjesama, sreće, vibre, prozračne, ležerne odjeće koju jako volim. 

 

 | Autor: Prozračno odijelo i lagana košulja uz Rider japanke savršen su odabir za šetnju gradom u ljetno prevdečerje

miss7: Koliko si imao priliku upoznati jadransku obalu i kako ti se sviđa? 
Pedro:
Otkad sam došao ovdje 2010., mislim da smo prošli cijelu hrvatsku obalu i volim je. Svake godine idemo na druga mjesta - kada se dogovaramo gdje ćemo za ljeto, uvijek kažem: Ne želim letjeti nekamo drugo, želim ići na hrvatsku obalu i vidjeti sve - ja sada ovdje živim, ja sam hrvatski građanin i želim vidjeti i upoznati svoju zemlju. Ipak, ove godine ćemo otputovati i u Ameriku malo osjetiti ljeto tamo. A što mi je najljepše ovdje? Hrvatska je predivna, more je čudesno, atmosfera sjajna, volim i pitoreskna mjesta, ali i proslavljene turističke destinacije. Volim uživati u hrani, otkrivati razna mjesta i razlike među njima te upoznavati drugačije načine života. 

miss7: Koliko se hrvatsko ljeto razlikuje od brazilskog? 
Pedro: Potpuno je drugačije i istodobno je jako teško objasniti te razlike. Prije svega, način života je jako različit. Sjećam se kako smo, kad sam bio dijete, ljetovali na obali i bio bih po cijele dane vani. Ujutro bih sam ustao, uzeo svoju dasku za surfanje i uživao, ne bih se vraćao doma do navečer, a onda bismo igrali nogomet na ulici ili plaži. Bile su nas velike grupe djece koja se po cijele dane igrala na plaži, lovili bismo valove. Kada za vrijeme ljeta ne bih bio na moru, već u svom velikom, višemilijunskom rodnom gradu Belo Horizonte koji nije na moru, cijeli dan bih se bavio sportovima sa svojim prijateljima, ali to nije bilo tako uzbudljivo kao kad smo bili na obali. 

miss7: U čemu najviše uživaš tijekom ljetnih dana?
Pedro: Volim se ranije probuditi i sam popiti kavu pa prošetati ili malo trčati obalom i onda se baciti u more. Obožavam taj osjećaj. A kada završim, vratim se doma osvježen. Taj ritual me čini sretnim. I ono što posebno volim je gledati svoju djecu kako uživaju u ljetnim radostima, pokazivati im nove stvari, plivati s njima...

 | Autor:

 | Autor: Lan je Pedrov omiljeni ljetni izbor - uz Rider japanke

 | Autor: miss7: Koji je tvoj omiljeni ljetni outfit?
Pedro: Ako me sretnete ljeti po danu, uvijek ćete me vidjeti u japankama, surferskim kratkim hlačama, majici na bretele, šeširu i sa sunčanim naočalama. Jednostavno volim tu ljetnu kombinaciju. Kad se pak poželim malo srediti, biram lan - lanene bermude, lanenu košulju, pamučnu majicu, sve pomalo oversized ili laneno odijelo uz japanke, natikače ili lagane tenisice - sve ove kombinacije, ovise, naravno, o prilici za koju se odijevam.

miss7: Nosiš obuću brazilskog brenda Rider. Je li ti ovo snimanje malo probudilo nostalgiju?
Pedro: Moram vam ovo reći - Rider nosim od ranog djetinjstva! Kao dijete nisam ni znao da je to brazilski brend jer Rider ne zvuči kao da je iz Brazila, ali kasnije sam saznao da je to velika brazilska grupa. Imaju najbolje japanke ikad! Naravno da je nostalgija tu, ne samo da sam ih ja nosio cijeli život, već su ih nosili svi - i moj djed, i moji rođaci, prijatelji, i naravno da Rider oživi uspomene iz djetinjstva. Doduše, tadašnji modeli, sjećam se natikača, bili su znatno drugačiji od današnjih. 

 | Autor:

 

 | Autor: I najjednostavnija ljetna kombinacija - polo majica, bermude i trendi natikače - može izgledati dojmljivo

miss7: A kakvi su planovi za ljeto?
Pedro: Trebao sam sada biti na obali, na Lošinju, ali sam se malo razbolio pa sam to otkazao, ali uskoro krećemo za Rijeku i Istru, a nakon toga malo u Ameriku:). 

 | Autor:

 

 

Photo: missMIND

Komentari 0