Native sadržaj

Ok, restorani ne rade, ali otkrili smo super mjesto na kojem možeš provesti nezaboravno Valentinovo!

  • Ovo Valentinovo zbog svoje i sigurnosti drugih nećemo provoditi u nekom finom restoranu ili klubu, ali nećemo ni odustati od proslave
  • Ti i osoba na koju non-stop misliš zaslužujete nezaboravno Valentinovo
  • Imamo super ideje, a znamo i kako ćeš u Arena Centru, uz niz divnih iskustava, dobiti i poklončić!  

Dan zaljubljenih postoji kako bismo slavili ljubav i iskazali pažnju osobi na koju mislimo stalno. I, možda smo se prije veselile ovom danu zbog izlaska na večeru udvoje koja bi završila nekim finim koktelčićem i dugim razgovorom u baru, ali ove godine, zbog svoje i sigurnosti drugih, pravila se mijenjanju. Restorani i klubovi su zatvoreni, ali to ne mora značiti da ti i on morate cijeli dan provesti u kući - baš naprotiv, imamo super ideje kamo biste mogli otići i imati super Valentinovo i - zašto ne - imati najbolji praznik ljubavi ikad!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Odlazak u prirodu

Ti i osoba na koju non-stop misliš mogli biste provesti dan gledajući neku dobru seriju, ali zar to nije zabava kao i svake druge obične nedjelje? Mislimo da oboje zaslužujete malo začiniti ovaj dan i zato predlažemo odlazak u prirodu i romantičnu šetnju u duetu. Šetnja će pozitivno djelovati na vaše tijelo i duh, pogotovo ako izaberete neko lijepo odredište koje oboje volite, a usput, savršena je za nježne za razgovore za koje inače u užurbanoj svakodnevici tako rijetko imamo priliku. Predlažemo da u ruksak utrpate neki ukusan sendvič koji ćete pripremiti kod kuće, vodu i čokoladice u obliku srca za desert u prirodi u kojem ćete uživati dok gledate zalazak sunca.

 | Autor: Shhuterstock Shhuterstock

Masaža za dvoje

Masaža je uvijek je dobra ideja, a pogotovo sada, s obzirom na razinu stresa koju nam je protekla godina priredila. Za Dan zaljubljenih počastite se masažom za dvoje koju mnogi wellness centri imaju u ponudi - osim što ćete se oboje opustiti, osjetit ćete i veću međusobnu povezanost. Pazi samo da odabreš centar koji se strogo pridržava epidemioloških uvjeta

 | Autor: Shhuterstock Shhuterstock

Zabava u (uskom) krugu prijatelja

Ti i osoba na koju stalno misliš sigurno imate puno prijatelja, ali među njima je sigurno onaj jedan par s kojim ste najbliskiji. Dogovorite se s njih dvoje provesti poslijepodne ili zabavnu večer u ugodnom razgovoru uz čašu vina, prisjetite se anegdota s početka vaše veze koje su sigurno vaši prijatelji proživljavali s vama i zaigrajte neku društvenu igru - par protiv para - čisto da se podsjetite koliko ste vas dvoje super tim, svaki dan, pa tako i za Valentinovo.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Dan prepun prekrasnih isustava na jednom mjestu

Umjesto da smišljaš neke posebne planove i radiš rezervacije, možeš se jednostavno s osobom na koju stalno misliš zaputiti prema Arena Centru i provesti Dan zaljubljenih prepun ugodnih iskustava. Uživajte u sigurnom shoppingu i bogatoj ponudi Centra i na licu mjesta jedno drugom kupite dar za Valentinovo - tako ćete biti sigurni da se onom drugom zaista sviđa poklon. Pogledajte neki super film u kinu zagrljeni u ljubavnim sjedalima, ali i  budite spremni za prekrasnu gestu. Arena Centar misli na tebe pa je s puno ljubavi pripremio i darove za svoje kupce: toplu, mirisnu kavu koju možeš osvojiti i usput se zabaviti, ali čeka te i malo iznenađenje. Kako do svog omiljenog napitka i poklončića?

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

S računom iznad 100 kuna iz trgovina Arena Centra i Arena Parka do 14. veljače svrati do Valentinovo zone uz sam info pult. Pogledaj na sat kod info pulta jer možda je došlo vrijeme za kavu. Ako su kazaljke spojene, to znači da baš u tom trenutku Arena Centar misli na tebe i preuzmi svoj kupon s kojim možeš otići po svoju kavu za van u Burger King, KFC, Lorca bar, McDonald’s, Pek Snack i Torterie!

 | Autor:

Jesmo li ti rekli da znamo najbolje mjesto za provesti predivno Valentinovo s osobom na koju non-stop misliš ?! I, znamo da te zanima, da, Arena Centar strogo pazi na pridržavanje svih epidemioloških mjera.
Zato, uživajte opušteno uz svom danu i - mislite jedno na drugo!

 

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0