Native sadržaj

Sjajan izbor: Precool stvari za školarce

  • Već smo zaključili da je za najmlađe najslađe kupovati, ali za školarce je još i lakše!
  • Kako klinci rastu, njihovi se interesi šire pa pokloni mogi biti i odjeća i igračke, ali i sportski rekviziti i oprema za školu
  • Naravno da smo sve što nam je palo napamet za naše najdraže školarke i školarce bez problema pronašli na Zalandu... 

Zapravo školarcima ni nije tako teško kupiti poklon, zar ne? Dovoljno su veliki da će dobro doći kakav ruksak ili drugi komad za školu, a dovoljno "mali" da još uvijek i pokoja igračka prođe. Dovoljno su osvješteni da već počinju razvijati svoj modni ukus i da imaju hobi koji vole, bilo da je to igranje nogometa ili čitanje knjiga. Što širi mogućnost kupnje i na odjeću i sportske rekvizite. 

Dakle, treba samo zaviriti u Zalandovu ponudu i odmah će iskočiti hrpa toga što provjereno može proći kao prikladan i poželjan poklon za najdražg nam školarca: trenirke, ruksaci, sportski rekviziti, pernice i školske torbe, hoodice ili cool komadi poput sunčanih naočala.

Ruksak uvijek dobro dođe

Posebno današnjim klincima kojima je uglavnom i draži od školske torbe. Ako je pak ipak za nošenje knjiga u i iz škole prava, ergonomska torba prvi izbor, ruksak će pokriti sve druge prilike. Dobro će doći za odlaske na trening, na izlete, ili u grad. Dakle jasno je, odlučiš li se za ovaj poklon sigurno će biti iskorišten.

 | Autor:

Jordan ruksak (23,95 eura)

Ništa bez tople pidžame

Druga stvar s kojom se ne može pogriješiti je - pidžama. Univerzalni predmet i za dečke i za djevojčice, a ovakva, s prigodnim uzorkom Djeda Mraza, pahuljica i božićnih jelki još je privlačnija. Da klince blagdanski duh ne napusti ni dok spavaju. Jer... ipak je ovo najljepše doba godine za njih!

 | Autor: Zalando Zalando Lindex uniseks božićna pidžama (24,55 eura)

Komplet za užinu

Tko uči, taj i ogladni, zar ne? I ožedni od odgovaranja pred pločom. Ili od brbljanja sa školskim prijateljima. Pa, brižni mama i tata sigurno su spakirali kakav fini zalogajčič za ručak ili užinu u školi? Malo narezanog voća, sendvič, najdraže keksiće. U ovom zgodnom kompletu koji čine kutija za hranu i bočica ništa se neće prosuti ni razliti.

 | Autor: Lässig set kutija za ručak i boca (19,95 eura)

Kapa uvijek prolazi

Kapa glavu čuva! Na našu žalost, djeca ih često znaju izgubiti... Ili jednostavno negdje zametnuti. Tako da vunenih kapa, izgleda, nikad dosta. Ovu će valjda bolje čuvati. Ipak je ovo brend koji i klinci vole.

 | Autor: The North Face vunena kapa (22,95 eura)

Pernica s potpisom

Oh, pa da. I veliki brendovi imaju linije za mlađu publiku, pa tako i za školarce. Ne znamo hoće li ime ispisano na pernici nešto značiti onome kome je poklonjena (a ni ne mora), ali ova žuta pernica baš nam se svidjela. Dolazi u još dvije varijante, crnoj boji i blijedo ružičastoj. Ako je nekome žuta preintenzivna. Nama je cool.

 | Autor: Tommy Hilfiger pernica (24,15 eura)

Snježne radosti

Nakon Božića dolaze školski praznici, a s njima i više vremena za skijanje, sanjkanje, klizanje. Jako, jako se nadamo da će ove godine biti prirodnog snijega posvuda pa da će za snježne radosti biti dovoljno otići na obližnji brežuljak. Ako ne, sigurni smo da će se mnoge obitelji bar za vikend otputiti na kakvo "ozbiljnije" brdsko sanjkalište ili skijalište. Stoga...
 | Autor: Roxy uniseks skijaške rukavice (45,79 eura)

Univerzalna obuća

Tenisice su već odavno postale nove cipele. Svi ih nose, skoro pa u svim prilikama, a kad je o djeci riječ, teško da ćemo vidjeti da nešto drugo obuju. Današnje je klince i u najsvečanijim prigodama teško odvojiti od tenisica, dobro znaju koje su popularne, imaju svoj ukus i svakako znaju da žele još jedne... 

 | Autor: Zalando Zalando

Nike Flex Runner tenisice za djevojčice i dječake (42,95 eura)

Coolerski...

Ove sunčane naočale mogu nositi i dečki i cure, riječ je o uniseks modelu zanimljive kombinacije boja, plave i bijele sa zabavnim uzorkom. Ne znamo zašto, ali nama je u glavi više neki mali frajer. Dečko sa stilom, cool, koji neće proći nezamijećeno ni kod cura iz paralelnog razreda.

 | Autor: Zalando Zalando Molo uniseks sunčane naočale (29,07 eura)

Put oko svijeta

Ova hoodica kao da nas vodi na put oko svijeta u 80 dana! Toliko je na njoj sličica s različitim prizorima fotkanim tko zna gdje diljem našeg lijepog planeta da imamo na njoj što za proučavati, nikad neće postati dosadna. Hoodie je kao takav i inače odličan poklon svakom školarcu, a ovaj još i više!

 | Autor:

Guess majica s kapuljačom (41,95 eura)

Krznena torbica

Torbice od umjetnog krzna ove su zime komad koji se jako, jako nosi. Znaju to i gospođice od 10 i 12 godina, nisu torbice privilegija samo odraslih djevojaka. Pa bi se jako mogle razveseliti ovakvom trendovskom poklonu. Zapravo, kladimo se da i hoće!

 | Autor:

Next krznena torbica preko tijela (22,00 eura)

Još više stvari koje će oduševiti školarce pronađi u raskošnoj ponudi Zalanda. 

Photo: Zalando, Pexsels

Komentari 0