Native sadržaj

Naša influencerica ima savršen outfit za ljeto, a otkrila nam je i gdje snimiti najbolji selfie na obali

  • Nedavno je Barbara Vesanović Gašić objavila sretnu vijest - čeka bebicu
  • Zanimalo nas je kako provodi ljeto u svom Trogiru, a influencerica nam je otkrila što vrijedi posjetiti ako se nađete u njezinom gradu
  • Doznali smo i njezinu ultimativnu ljetnu kombinaciju koja je jednako lijepa koliko i udobna - i potpisujemo!

Za Barbaru Vesanović Gašić, koju sigurno znate kao Debelu Barbaru, kako joj je naziv profila na Instagramu, ljeto 2024. zaista je sretno. Naša influencerica je nedavno, između silnih postova na kojima nadgleda gradnju nove kuće, objavila da čeka bebicu. Puno je to velikih novosti i promjena za uvijek nasmijanu i energičnu Barbaru s kojom smo poželjeli popričati i prošetati njezinim Trogirom. Blista onim jedinstvenim trudničkim sjajem, trbuščić joj sjajno pristaje, a osmijeh ne silazi s lica.      

miss7: Barbara, ovo ljeto za tebe je posebno, kako si nam? Jesi sretna?
Barbara: Jako sam uzbuđena i veselim se budućim mjesecima. Sigurna sam da će mi biti vruće pogotovo u zadnjem tromjesečju, ali doslovno ispred kuće imam more, a u kući klimu pa se nadam da ću moći i uživati.
 | Autor: Haljine i Ipanema sandale ili japanke Barbarina su ultimativna kombinacija za cijelo ljeto
 
miss7: Kako ti protječu ovi dugi ljetni dani?
Barbara: Trenutno smo u završnim fazama gradnje kuće tako da dio vremena provodim u kontaktu s radnicima i organizaciji budućih koraka do useljenja. Puno radim, ali i uživam, svaki dan provedem sat vremena u šetnji sa svojim psima i na plaži sam skoro svaki dan.

 | Autor: Bijela haljina i koraljna nijansa Ipanema japanki tako dobro idu zajedno

 | Autor:

miss7: Otkrij nam gdje je super popiti kavicu u Trogiru, otkud puca najljepši pogled?
Barbara: Osobno najviše volim popiti kavu na rivi, gledati u more i prolaznike nikad ne dosadi, a lijepo je i na trgu ispred Katedrale. Za sve koji su u posjetu, obavezno treba prijeći preko Čiovskog mosta za savršenu sliku s cijelom rivom.

miss7: Što najviše voliš u vezi ljeta?
Barbara: Brod i  đita su mi definitivno najdraži dio ljeta, zato i imam tetovažu s jedrilicom na moru. Osim toga, uživam u ljetnoj hrani kao što su breskve i manistra na pome.

 | Autor:

 | Autor: Što se nosi na plažu? S Ipanema japankama tropskog dizajna nećete pogriješiti

miss7: Recimo, želiš se baš dobro osjećati kad ideš s frendicama na kavu u ljetno jutro. Što ćeš odjenuti? A navečer u izlazak? U čemu se najbolje osjećaš?
Barbara: Najdraže mi je obuti Ipanema japanke ili sandale, imam ih u nekoliko boja pa ih kombiniram da idu na svaki outfit. Za odjeću uvijek biram ljetne haljine iz kojih ne izlazim sve do listopada.

miss7: Kako izgleda tvoj savršen ljetni dan? 
Barbara: Budim se svako jutro oko 6, pa prošetam sat vremena pse prije velikih vrućina. Ostatak jutra provedem na plaži, marendam breskvu u hladovini borova, čitam knjigu. Za ručak idem u matere na domaću manistru na salsu od pomi, uz to je obavezna salata od krastavca. Popodne valja obavezno ubit' oko jer te more i sunce izmore, a navečer na slaju u grad.

 | Autor:

 | Autor: Ako niste znali, uz legendarne japanke, Ipanema ima i genijalne sandale - jednako udobne i jednako neodoljivog dizajna

miss7: A bez čega ne ideš na plažu, što moraš 'spakirati'?
Barbara: Već godinama na plažu idem u japankama, s velikom torbom u kojoj je uvijek ručnik za plažu, pončo za presvlačenje, mineralna voda u spreju za lice, SPF za lice, nešto za prigrist, boca vode, SPF sprej za kosu i maska s disaljkom jer uživam u ronjenju.

 | Autor:

 | Autor:

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0