Native sadržaj

Napokon je objašnjeno zbog čega se glumac iz filma 'Barbie' čudno ponašao

  • Margot Robbie je kao glavna junakinja najpopularnijeg prošlogodišnjeg filma obilježila 2023., no u 2024. glavno mjesto pod svjetlima reflektora zauzeo je njezin kolega Michael Cera
  • Simpatični Kanađanin posljednjih je tjedana svu svoju energiju uložio u promociju skincare brenda CeraVe, ne bi li obožavatelje svog lika i djela, ali i samog brenda, uvjerio da je on doista mastermind iza proizvoda koje dermatolozi diljem svijeta i beauty entuzijasti hvale na sva zvona
  • I dok je neke uspio uvjeriti da je CeraVe uistinu njegov brend, pokazalo se da su u pravu bili svi oni koji su naslućivali da je cijela priča tek vrlo domišljato osmišljena marketinška kampanja

Već i ptice na grani znaju da je 'Barbie' bio jedan od najuspješnijih i najprofitabilnijih filmova ne samo protekle godine, već ikada snimljenih, a zbog čega se o svemu što ima veze s njim prepredalo mjesecima uoči, a bome i nakon premijere. Margot Robbie je kao glavna junakinja filma obilježila 2023., no u 2024. glavno mjesto pod svjetlima reflektora zauzeo je njezin kolega Michael Cera, ili je to barem dojam kojem se ne možemo oteti posljednjih tjedana. 

Kanađanin koji je u filmu imao značajno manju ulogu od same Margot, tek onu Kenovog najboljeg prijatelja Allana, odjednom je svu svoju energiju uložio u promociju svog skincare brenda CeraVe, a ne bi li obožavatelje svog lika i djela, ali i samog brenda, uvjerio da je on doista mastermind iza proizvoda koje dermatolozi diljem svijeta i beauty entuzijasti hvale na sva zvona, povlačio je u najmanju ruku neobične poteze. 

Između ostaloga, razgovarao je s dupinom-jednorogom, na ulicama je New Yorka dijelio kreme slučajnim prolaznicima, u ljekarni u Brooklynu potpisivao je bočice proizvoda, a TikToker Caleb Simpson je prilikom posjete Michaelovoj prikolici na setu otkrio u njoj pravi mali laboratorij i doživotnu zalihu CeraVe proizvoda za njegu kože. Našao se tu i list papira na kojem je pisalo 'Seeking skincare advice? Just ask me, Michael Cera Developer of CeraVe' uz Michaelove kontakt podatke otisnute na onim tipičnim listićima koje se s oglasa može otrgnuti, a na više je mjesta bio zapisan slogan 'skincare je moja strast'. 

Uz sve to, čak su i influencerice Kirbie Johnson i Haley Kalil u svojim objavama špekulirale o potencijalnom partnerstvu između poznatog brenda i još poznatijeg glumca, a u YouTube videu s Bobbi Althoff, voditeljicom emisije 'The Really Good Podcast', Michael je demonstrativno prekinuo intervju kada ga je upitala o njegovom odnosu s CeraVe brendom. Kao šećer na kraju, pokrenuo je čak i vlastitu web stranicu 'IAmCeraVe' ne bi li potvrdio istinitost svojih tvrdnji. 

 | Autor:

I dok je neke uspio uvjeriti da je CeraVe uistinu njegov brend, pokazalo se da su u pravu bili svi oni koji su naslućivali da je cijela priča tek vrlo domišljato osmišljena marketinška kampanja s kojom je CeraVe tjednima mic po mic izlazio u javnost, a koja će, kako se vjeruje, vrhunac doživjeti u svojoj prvoj reklami za Super Bowl.

Zanimljivo je da se ideje da se slavnog glumca poveže sa skincare brendom netko dosjetio godinama prije nego što je ova kampanja zaživjela i to na Redditu. Je li upravo ona poslužila kao inspiracija autorima kampanje, teško je reći, no ono što vrijedi istaknuti je da je CeraVe od prvog dana bio i zauvijek će biti brend razvijan isključivo u suradnji s dermatolozima.

Što CeraVe ističe među ostalim brendovima?

Svi proizvodi brenda sadrže tri esencijalna ceramida koja pomažu pri obnovi zaštitne barijere kože, pomažu koži da zadrži vlagu te sprječavaju prodiranje nečistoća, a k tome sadrže i sastojke poput hijaluronske kiseline koja pomaže pri zadržavanju vlažnosti pa je koža hidrirana i izgleda zdravije. 

CeraVe hidratantna krema s hijaluronskom kiselinom i ceramidima pomaže obnoviti zaštitnu kožnu barijeru čije oštećenje može uzrokovati isušivanje i svrbež pa hidracijom i obnovom prirodne barijere poboljšava izgled kože, ali i osjećaj na suhoj do vrlo suhoj koži. Ne stvara osjećaj masnoće i brzo se upija te sadrži patentiranu tehnologiju oslobađanja 'MVE' kojom se redovito ispuštaju hidracijski sastojci tijekom cijelog dana i noći.

 | Autor: CeraVe CeraVe

CeraVe hidratantni losion s hijaluronskom kiselinom i ceramidima lagane je teksture, ne sadržava ulje te pomaže hidrirati kožu i obnoviti njezinu prirodnu barijeru. I ova nekomedogena formula koja ne začepljuje pore uz tri esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu sadrži patentiranu tehnologiju 'MVE' koja koži pruža cjelodnevnu hidraciju ostavljajući na njoj ugodan i nježan osjećaj.

 | Autor: CeraVe CeraVe

CeraVe pjenušavi gel za čišćenje savršen je za uklanjanje viška masnoće, nečistoća i šminke, ne oštećuje prirodnu zaštitnu barijeru  kože te sadrži sastojke koji pomažu održati ravnotežu vlažnosti kože poput ceramida, hijaluronske kiseline i niacinamida, a koji pomažu obnoviti zaštitnu barijeru kože te je vlaže i umiruju.

 | Autor: CeraVe CeraVe

CeraVe hidratantna emulzija za čišćenje uklanja nečistoće, šminku i ostatke mrtvih stanica, bez oštećenja prirodne zaštitne barijere kože ili gubitka prirodne vlažnosti kože. Namijenjena je čišćenju i osvježavanju kože, bez oštećenja njezinog vanjskog sloja i bez  ostavljanja kože zategnutom i suhom. I njezina je formula nekomedogena te sadrži tri esencijalna ceramida za obnovu zaštitne barijere kože, hijaluronsku kiselinu za hidraciju kože i tehnologiju oslobađanja 'MVE' za pružanje redovite njege, a zbog čega je učinkovit prvi korak u režimu njege kože koju ne nadražuje.

 | Autor: CeraVe CeraVe

 

Photo: None

Komentari 0