Native sadržaj

Najslađe za najmlađe: Mališani će se uvijek razveseliti ovim stvarima

  • Mala su djeca tako slatka u tim bodićima, pidžamicama, haljinicama, kapicama... da bismo im najradije kupovali poklon svaki dan
  • Božić je prilika da si damo oduška u tome, a Zalando adresa na kojoj smo pronašli sve što smo mogli zamisliti, pa i više od toga!
  • Za početak, tu je najslađa robica, nad svakim komadom se raznježimo, pa onda simpatične igračke, zgodne bočice i tanjurići za najmlađe, dekice i vreće za spavanje sa zabavnim uzorcima...

Sad ćemo se u nekoliko idućih rečenica rastopiti od slatkoće. Činjenica A: bebe su preslatke. Činjenica B: odjeća, igračke, oprema za najmlađe su tako medeni da požalimo što tih pulovera, jaknica i kapica nema u našoj veličini, a malo nam je žao i što se ne usudimo na posao nositi ručak u posudici u obliku bubamare i piti iz bočice-žirafe. Činjenica C: kupnja poklona za mališane je najslađa kupnja. 

Sad kad smo utvrdili činjenično stanje i razinu šećera u poklonima za mališane, možemo dalje. Tako je zahvalno kupovati poklone za najmlađe - sve im treba jer tako brzo rastu i prerastu ne samo robicu nego i igračke, kolica, krevetić, a lako ćemo poklonom razveseliti i roditelje - jer toliko toga moraju kupiti za dijete. 

Naravno, zavirili smo u prebogatu ponudu odjeće, igračaka i opreme za najmlađe na Zalandu i jedini težak trenutak bio je kad smo shvatili da ne možemo sve te divote utrpati u ovaj članak, niti kupiti baš sve, do zadnje, slatke i korisne, stvarčice. 

Nema do plišanog mede

Plišani medo nostalgični je podsjetnik na djetinstvo, a upravo je on glavni motiv cijele kolekcije za mališane ovog brenda. A malo nostalgije i prisjećanja na neke sretne trenutke nam uvijek treba, posebno dok upravo stvaramo nove s našim malcem.

 | Autor: GAP gornji dio trenirke, uniseks (29,86 eura)

Zabavni ručak

Tko će nama fino papati? Danas je posuđe za djecu i zabavno, potiče razmišljanje, akciju. Zato nam se svidio ovaj komplet dubokog i plitkog tanjurića te šalice s reljefnim likovima životinja koji se mogu opipati pa uhvatiti slona za surlu ili lava za rep.

 | Autor: Zalando Zalando Liewood dječji set posuđa za jelo (29,45 eura)

Čizmice da bude toplo, toplo

Prve cipelice, dok beba još ne hoda, možda nisu nužne - ljeti. Ali zimi vrijede druga pravila, a prve cipelice mijenjamo za prve čizmice! One su must, obavezni komad, a ove obložene krznom će dobro grijati one slatke nožice dok šećemo vani

 | Autor: Zalando Zalando

Robeez uniseks prve čizmice s krznom (39,35 eura)

Medo je medo!

Možda smo mi kao mali imali tipičnog plišanog medu sa smećkastim krznom i koji se nije smio prati u perilici ma kako se zaprljao, ali moderni mede su mnogo - moderniji. Ovaj je doputovao s Dalekog istoka, jasno je da je panda, ali klinci će ga jednako voljeti.

 | Autor: OYOY Living plišana igračka panda medo (38,75 eura)

Zeko, hop! 

Kažu da brojanje ovčica uspavljuje. Mogu li se brojati i zekani? Možda, ali bebe ionako ne znaju brojati, no jako su slatke kad spavaju. A sigurni smo da će pod ovom simpatičnom i toplom dekicom na zečiće lakše zaspati. Barem se mama i tata tako nadaju...

 | Autor: Zalando Zalando Walkiddy dekica za bebe (27,15 eura)

Mijenjanje pelena - sa stilom

Torbe u kojoj se nose pelene, vlažne maramice, podloga za presvlačenje, bočice i hrana postale su pravi modni komadi. Osim što će  ova siva dobro izgledati uz maminu ili tatinu odjevnu kombinaciju, slatki medo Winnie je podsjetnik da se radi o opremi za bebe.

 | Autor: Zalando Zalando

Kidzroom torba za presvlačenje Winnie the Pooh (59,59 eura)

Bajkovita vreća za spavanje

Što se djeci čita prije spavanja? Bajke, naravno. A ova topla vreća za spavanje već nas izgledom vodi u svijet bajki. Na njoj su i vila sa čarobnim štapićem, i dvorac, i jednorozi... Laku noć, mamina princezo, laku noć kraljeviću! 

 | Autor: Zalando Zalando

Name It vreća za spavanje (23,95 eura)

Dino kapa

Ja sam strašan dinosaur! Dječjoj mašti ne treba puno da se pokrene. Dapače, treba joj vrlo malo, priča se odmah rodi. Sigurni smo da će se ovaj set kape i rukavica potaknuti dosta jurnjave i galame u kojoj opasni dinosaur juri za prijateljima po dvorištu...

 | Autor:

Next set vunena kapa i rukavice (20,00 eura)

Vrijeme je za kupanac!

Djeca se obožavaju brčkati u kadi. Čak i kao male bebe, a tek kad porastu, počnu sjediti, prskati... i imaju cijeli flotilu igračaka koje plutaju oko njih. S igračkom za kadu ne može se pogriješiti jer klinci će se s njima igrati još dugo nakon što ih "prerastu".

 | Autor:

Lässig igračke za vodu (14,47 eura)

Slatko i korisno

Jesmo li točno rekli, medvjedići nikad ne izlaze iz mode! Posvuda su, u svim oblicima i bojama pa tako evo još jednog predmeta "na medeke" koji je koliko ljubak toliko i koristan poklon za male musavce. Možda da odmah kupimo dva pakiranja?

 | Autor:

Guess podbradak, 2 komada (29,86 eura)

Najslađe za najmlađe

Zeko, cvijetić, srce, zeko, cvijetić, srce... Zašto netko ne napravi ovakav kompletić za nas odrasle? Sigurno bi ga nosile, barem po kući. U međuvremenu želju za slatkim komadima odjeće možemo zadovoljiti kupnjom ovakvih medenih stvarčica najdražim klincima.

 | Autor:

Next pleteni kompletić za bebe (34,00 eura)

Ovo je naš izbor najslađih poklona za naše malene, a još puuuno toga možeš pronaći na Zalandu. 

Photo: Zalando, Pexsels

Komentari 0