Native sadržaj

Kupaći kostimi, lepršave haljine, vibrantne boje, pletivo... Donosimo najveće trendove ljeta

  • Obožavamo ljetnu modu i njezine prozračne, lagane, lepršave komade 
  • Zbog toga miss7 i C&A donose specijal posvećen ljetnim trendovima
  • Ovdje uživaj u trendi modnim kombinacijama i pronađi nešto baš za sebe! 

Haljinice, badići, lepršavo, prozračno... Uvijek se iznova veselimo ljetnoj modi i trendovima koje nam nosi omiljena sezona i svakako uvijek pogledamo što kažu globalni modni autoriteti pa ti donosimo uvid u najtrendove za sezonu ljeto 2023.
 | Autor:

Ljeto voli boje

Od nježnih pastelnih nijansi do jarkih, gotovo vibrantnih boja koje graniče s neonom - s ovim se ne može pogriješiti. Od nježnijih, pastelnih, ističe se baby plava, a od jarkih, crvena boja s primjesom šafrana koju su na svojim revijama 'oživjeli' Ferragamo, Alexander McQueen i Bottega Veneta. Trebamo li uopće reći da jarko prekrasno naglašava preplanulu put? 
 | Autor:
C&A lepršava haljina od 84 posto viskoze (29,99 eur)

50 nijansi bijele

Bijela je neodvojiva od ljeta, ali bijela ne mora uvijek biti samo bijela - bež i sivi podtonovi, detalji u crnoj za dodatnu dozu elegancije - sve će to pridodati na zanimljivosti bijelog outfita. 
 

 | Autor: C&A kaftan može se nositi na plažu, ali uz dobro odabran accesoires i u kombinacijama za večernje izlaske (39,99 eur)

 

Pletivo


Francuski Vogue ga je proglasio jednim od najdražih trendova ljeta, a mi se pridružujemo. Ljetno pletivo je nježno, prozračno i ne, ne ograničava se samo na topove. Duge hlače, ali i pleteni šorcevi mogu biti zanimljiv temelj ljetnim modnih kombinacijama, a jako su cool u spoju s kupaćim kostimom. 
 | Autor: C&A pleteni top (19,99 eur) i pleteni šorc (19,99 eur) mogu se nositi i zajedno, ali i u različitim kombinacijama i svaka će izgledati svježe i trendi
 

Dobro skrojen kupaći 


Ove sezone badići su pomaknuli granice i iskoračili u samo središte stila. Interesantne teksture, sjajni krojevi koji laskaju figuri, uzorci kao da su iz high-fashion kolekcija... Ako nas pitaš, posebno su nam prirasli srcu oni jednodijelni na jedno rame, ali bez brige - ako to nije tvoj prvi izbor, u trendu su i dvodijelni i oni bez jako naglašenih detalja, ali važno je samo jedno - dobar kroj! 


 | Autor: C&A Jednodijelni, ultratrendi kupaći kostim na jedno rame (34,99 eur) u crnoj i s tigrastim uzorkom







    

 
 

 

Photo: C&A

Komentari 0