Native sadržaj

Klasična bordo manikura dobila je novi kromirani sjaj i postala manikura sezone!

  • Jedna od onih boja bez koje ne možemo zamisliti jesen, definitivno je bordo 
  • Ova strastvena i pomalo mistična boja već je proglašena najpoželjnijom bojom ovogodišnje jeseni pa nas niti ne čudi što ju već viđamo posvuda, pa čak i na manikurama 
  • Osim bordo, u svijetu manikura, iznimno je popularan i efekt kroma koji će, u kombinaciji s ovom bojom, stvoriti jedinstvenu manikuru sezone

Još na samom kraju ljeta, znalo se da će ovu jesen obilježiti samo jedna boja i da će to biti - bordo. Ovu zagasitu i pomalo mističnu boju, u posljednje vrijeme viđamo posvuda - na odjeći, obući, modnim dodacima poput torbica i naočala, a beauty entuzijasti su ju, u zanimljivim verzijama, prilagodili i trendovima u bojenju kose. S obzirom na to da je bordo boja prošla svako beauty i fashion područje, samo je bilo pitanje trenutka kada ćemo ju početi nositi i na noktima. 

Taj nam je trenutak došao prilično brzo i to s prvim hladnijim jesenskim danima koji će se uskoro samo početi gomilati. No, iako je bordo sama po sebi predivna nijansa i sasvim dovoljna, za najtrendi manikuru ove jeseni, potrebno joj je dodati jedan mali (i vrlo popularan) dodatak - premaz s efektom kroma. Manikure s efektom kroma više od nekoliko godina ne silaze s trona kao jedne od najpopularnijih, a na njihovoj popularnost najviše možemo zahvaliti Hailey Bieber koja je svima pokazala kako ovakve manikure mogu izgledati itekako dobro. Napraviti ovakvu manikuru nije zahtjevno, ali je vrlo važno odabrati savršenu bordo nijansu za sebe. Sigurni smo kako se upravo ta nijansa nalazi u novoj Jana Nails kolekciji J.-Laque trajnih lakova za nokte naziva Cosmic Sands

 | Autor:

Naime, nova, Cosmic Sands kolekcija iz Jana Nails tvornice, inspirirana je beskrajnim pustinjskim prostranstvima i dalekim, tajanstvenim planetima, te donosi bogate i zagasite nijanse među kojima se nalaze i dvije prekrasne i sofisticirane crvene odnosno bordo. Radi se o nijansi Deep Crimson koja je inspirirana tajanstvenim, beskonačnim prostranstvima svemira te evocira snagu i strast, idealna za one koji žele naglasiti svoju odvažnost. Uz Deep Crimson, tu je i Wine Oasis koja spaja sofisticiranost crnog vina s dubokim tonovima crvene, donoseći dozu kozmičke elegancije i dramatične ljepote u svaki jesenski look. Svaka od ovih nijansi divno će izgledati uz vrlo efektni krom sjaj koji također možeš nabaviti putem Jana Nails internetske trgovine. 

 | Autor:

Osim iznimno popularnih bordo nijansi, krom premaz će izvrsno izgledati i na drugim zagasitim bojama iz Cosmic Sands kolekcije za koje smo sigurni da će također postati veliki hit jesenske sezone. Svaka od ovih boja sa sobom donosi dozu luksuza i vodi nas u skrivene svjetove kozmičke elegancije, a to su: 

Lunar Dust

Zagasita sivo-plava nijansa inspirirana pustinjskom olujom pod mjesečevim svjetlom. Lunar Dust je savršena nijansa za minimalističke kombinacije s dozom futurističke elegancije. Idealna za one koji vole suptilnu ljepotu.

Teal Tide

Mješavina zagasite plave i zelene koja evocira maglovite dubine svemirskog mora i tajanstvene, pustinjske plave zore. Idealna nijansa za one koji žele dodati dašak tajanstvenog šarma i svemirske mistike svojim noktima u jesenskoj sezoni.

Eclipse Veil

Tamnoljubičasta nijansa s dodirom tame, koja podsjeća na tajanstvenost potpune pomrčine. Eclipse Veil je savršena za dramatične i smjele kombinacije, idealna za večernje prilike kada želite ostaviti dojam.

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Solar Flare

Strastvena narančasto-koraljna nijansa koja blista poput solarnog sjaja na horizontu. Solar Flare donosi energiju i toplinu svakom look-u, idealna za one koji žele unijeti dašak živahnosti i optimizma u jesen. Savršena za stvaranje upečatljivih kreacija i dodavanje intenziteta svakodnevnim kombinacijama.

Star Moss

Maslinasto-zelena boja inspirirana bogatstvom mahovine obasjane svjetlom zvijezda. Star Moss donosi jedinstvenu mješavinu zemljanih, pustinjskih tonova s notama tajanstvene elegancije. Unosi svježinu i neočekivanu profinjenost u jesenske kombinacije, idealna za one koji vole prirodne tonove s modernim twistom.

Desert Blush

Zagasita boja s nijansom ružičaste, inspirirana pješčanim dinama u zoru. Desert Blush unosi suptilnu eleganciju i toplinu u svaki look. Savršeno paše uz sve tonove kože, idealna je za one koji preferiraju nježnije i zagasite nijanse.

Kao što smo već rekli, koju god od navedenih boja iz Comic Sands kolekcije odabrala, nećeš pogriješiti, a pronaći ih možeš u Jana Nails web shopu. Ako želiš dodatne, ekskluzivne beauty savjete, zaprati i Jana Nails TikTok, Facebook i Instagram profile. 

Photo: Pexels/Oss Leos

Komentari 0