Native sadržaj

7 klasičnih modela tenisica koje nikada ne izlaze iz mode

  • Neki brendovi i model tenisica nikad ne izlaze iz mode i sigurno nećeš pogriješiti ako se odlučih za njih
  • Donosimo prijedlog sedam klasika koje ćeš moći nositi iz sezone u sezonu
  • Ako voliš češće mijenjati tenisice, razmisli o prodaji starih koje su dobro očuvane, kako bi uz malo dodatnog novca nabavila nove 

Većina ljudi u ormaru ima nekoliko pari vječnih traperica, baš kao što u ormariću s obućom čuvamo bar dva, tri para omiljenih tenisica. Jednih koje su se toliko prilagodile nozi da djeluju kao papuče, pa ih nosiš skoro svaki dan, te one koje si kupila zato što se savršeno mogu uklopiti u različite modne kombinacije, bez obzira na to koliko svečana prigoda bila. Ako ne znaš koji model izabrati, uvijek je dobro pogledati kakvih sve klasika ima koji savršeno stoje u svakoj prigodi.

Osim što su klasici vječni, cijena takvih modela zna biti visoka, zato ih je mudro potražiti i u second handu. Tamo se nerijetko nađu i gotovo nove tenisice po puno pristupačnijim cijenama. Donosimo ti pregled sedam vječnih klasika među tenisicama, a na tebi je da odlučiš koji je baš po tvojoj mjeri.

 | Autor: Unsplash Unsplash

Vans old Skool

Ove legendarne Vans tenisice su idealne za casual look, ali se isto tako bez problema mogu uklopiti u mnoge kombinacije sportskog poslovnog stila. Možeš ih pronaći u više različitih boja, uz poneki primjerak jedinstvenog dezena, pa ne štedi vrijeme kod pretraživanja ponude jer ćeš sigurno pronaći model za sebe.

 | Autor: Unsplash Unsplash

Nike Air Force 1

U istu kategoriju svakako treba svrstati i Nike Air Force 1, koje nešto bolje pristaju uz klasičan sportski outfit, ali ih možeš uklopiti uz odijelo koje odskače od klasike. Biramo ih zato što su savršeno udobne i upečatljive i sigurno će privući poglede u svakoj kombinaciji.

 | Autor: Dupe Dupe

Adidas Samba

Ako voliš biti u trendu i pratiti koje su hit tenisice trenutno na nogama IT djevojki, za tebe su tenisice Adidas Samba, s prepoznatljive tri crte. Uz klasične modele koji kombiniraju crne i bijele detalje, možeš ih pronaći i u nekim trendi bojama, pa onda i kombinirati i s ljetnim uzorcima. Zato će se isplatiti da potrošiš malo više vremena u potrazi za omiljenim Adidas modelima, a svakako obrati pažnju i na Adidas Spezial, jednako popularnu sestru Sambe.

 | Autor: Unsplash Unsplash

Converse All Star

Iako na prvi pogled izgledaju pomalo obično, Converse All Star spadaju također u bezvremenski klasik koji se sjajno uklapa za odlazak na rock koncert, ali i ljetni brunch s prijateljicama. Od svih klasika koje smo spomenuli, ove će možda najbolje stajati uz dugu lepršavu ljetnu suknju, no nećeš požaliti ni ako ih na kišni dan odjeneš uz klasičan baloner ili kabanicu. 

 | Autor: Dupe Dupe

New Balance

Još jedna slična kategorija sportske obuće su i tenisice brenda New Balance. Opet je riječ o tenisicama koje će se na prvu nešto bolje uklopiti u sportske kombinacije, dakle nisu svima baš prvi izbor za neku lepršavu ljetnu suknju ili haljinu, no postoje modeli s kojima se ne moraš ograničavati. Ipak, kao stvorene su za casual kombinacije.

 | Autor: Unsplash Unsplash

Veja

I modni brend sportske odjeće Veja puno je truda uložio u svoje dizajnerske modele, a iako nema tako dugu tradiciju kao Adidas ili Converse, brzo je posao omiljen među trendseterima. Odlično će se nadopunjavati i s malo ozbiljnijim lookovima, a nekad su se čak sakrile i ispod dugih vjenčanica - i savršeno uklopile.

 | Autor: Unsplash Unsplash

Reebok Club C

Reebok ima stvarno velik raspon modela tenisica, no Club C ima neko posebno mjesto na modnoj sceni kao must have tenisica svakog capsule ormara. Obično se radi o bijelim modelima na kojima se izmjenjuju plavi, zeleni ili crveni detalji tako da, koji god izabereš, moći ćeš nositi uz skoro svaki outfit.

Riznica klasičnih modela po odličnim cijenama

Nije lako kupiti kvalitetne, brendirane tenisice, pogotovo ako tražiš one koje ćeš nositi godinama jer se nerijetko dogodi da su zbog brenda, odnosno modne kuće koja stoji iza njih, poprilično skupe. No, na platformi Njuškalo, na kojoj se svakodnevno može pronaći po 10.000 novih oglasa, sigurno ćeš pronaći odlično očuvane svevremenske modele po pristupačnijim cijenama. Njuškalo jamči sigurno plaćanje i promotivno razdoblje besplatne dostave, a uz vrlo bogat izbor između modela koje pojedine trgovine nude s popustom i onih rabljeni, koje prodaju sami vlasnici sigurno ćeš pronaći svoj novi omiljeni model i u njemu uživati cijelo ljeto. Ako odlučiš na jesen da je ipak vrijeme za neki novi model, jednostavno posjeti Njuškalo, prodaj svoje tenisice i jednako lako kupi druge. 

Photo: Dupe

Komentari 0