04. listopada 2012.

Modne novinarke u ulozi modela

Već drugu sezonu zaredom, dizajnerica Aleksandra Dojčinović osmisliti će posebnu Dove kolekciju ''Samo svoja'' te interpretirati Dove poruku na sebi svojstven i senzualan način i to u suradnji s etabliranim modnim novinarkama i urednicama.

Nakon originalne revije s najpoznatijim hrvatskim blogericama, u ulozi Dove ambasadorica na pistu će ovoga puta kročiti hrvatske modne urednice i novinarke. Upravo su mediji ti koji su zaslužni što smo tijekom niza godina uspjeli ''dotaknuti'' i inspirirati brojne žene te proširiti definiciju ljepote. S druge strane, to su žene koje su istovremeno majke, prijateljice, kolegice i u punom smislu riječi stvarne žene. One su: Ana Pavić, Vesna Blašković, Selma Terlević, Petra Grgičević, Ines Preindl, Svjetlana Matić, Aleksandra Orlić, Ana Gudelj-Marić, Mija Dropuljić i Iva Gradišer. Izražena osobnost, originalan stil te prije svega dobar osjećaj kako je biti u vlastitoj koži povezuje ovih 10 mladih žena te ih čini idealnim ambasadoricama Dove filozofije.

 | Autor:

''Sretna sam što se moja suradnja s Doveom nastavila revijom ''Samo svoja'' koju će predstaviti modne urednice i novinarke, budući da s većinom njih godinama vrlo uspješno i ugodno surađujem. Vjerujem da će cure koje se modom uspješno bave iza kamere savršeno obaviti i zadatak hodanja po pisti u mojim kreacijama'' – kaže Aleksandra.

Kako je to biti samo svoja pokazati će u subotu, 13. listopada kada će imati čast zatvoriti ovosezonski Dove FASHION.HR. Ne sumnjamo kako će Aleksandra Dojčinović u suradnji s novinarskim snagama osmisliti jedinstvenu Dove priču ljepote i inspirirati brojne žene.

Komentari 0