14. travnja 2015.

Modna priča domaće tekstilne industrije

Hrvatska tekstilna industrija posljednjih nekoliko godina pokušava svojim dizajnom pravedno konkurirati na međunarodnom tržištu. Među liderima ove grane poseban primat zauzima Sisačko moslavačka županija u čijim tvornicama i pogonima se odvija najveća proizvodnja hrvatske tekstilne industrije.

Upravo da bi svima približila svoje vizije i kreativne ideje za budućnost, u subotu 25. travnja u NAMI, Ilica 2 s početkom u 11.00 sati  održat će se predstavljanje brojnih domaćih brandova koji će predstaviti svoje recentne kolekcije za domaće i inozemno tržište.

 | Autor:

Pod pokroviteljstvom SIMORE i Sisačko - moslavačke županije, u kultnoj zagrebačkoj robnoj kući Nama modnim performansom bit će prikazane muške i ženske kolekcije odjeće i rublja kojim će se brojnim posjetiteljima i prolaznicima  predstaviti najbolje od hrvatske tekstilne industrije koja dolazi iz Sisačko moslavačke županije.

Ususret predstavljaju, u industrijskom postrojenju tvornice i rafinerije INA  u Sisku  snimljena je modna kampanja koja predstavlja najnovije trendove modnih brandova Amadeus, Pounje i kreacije dizajnerice Elene Conjar.

 | Autor:

Ovu modnu kampanju donose nam glumac Petar Ćiritović i profesionalna plesačica Sonja Biglbauer iz plesnog studia Kelkope  koji pokretom i emocijama na fotografijama prkose ustaljenim modnim pravilima i donose neka vlastita neopterećena prostorom i vremenom.

Amadeus – svima poznato ime na domaćoj modnoj sceni internacionalni je modni brandkoji pridonosi kvaliteti življenja od 1988. godine u sferi odjeće posebno specijaliziran za proizvodnju i kroj jeansa. Osnovan u Zagrebu ima kreativnu poveznicu sa zagrebačkim ulicama i ugodnim tempom života Grada Zagreba.

Inspiriran urbanim načinom života, AMDSJEANS kolekcija do savršenstva skrojene odjeće s ponosom proizvedene u Hrvatskoj.

 | Autor:

Pounje kao jedan od najznačajnijih  domaćih proizvođača na domaćem tržištu, ali i u regiji,  predstavit će najnovije trendove iz sfere ženskog i muškog donjeg rublja, ali i svoje vizije o daljnjem razvoju kompanije. Uz Amadeus i Pounje svoje kreacije predstavit će i dizajnerica Elena Conjar iz Siska koja će upravo na ovom predstavljanju predstaviti 15. godina uspješnog rada u modnoj industriji.

 | Autor:

Cijeli događaj organiziran je od strane razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA osnovane  2006. godine s ciljem poticanja regionalnog i lokalnog gospodarskog razvoja i od tada stručnim i  učinkovitim radom pomažemo gradovima i općinama, tvrtkama, obrtnicima, zadrugama, udrugama i drugim subjektima s područja županije u njihovom poslovanju i realizaciji projekata.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0