Model se pobunio protiv Kendall Jenner

Kendall Jenner je po mnogima najtraženije modno lice sezone, ali ne gledaju svi blagonaklono na njen uspjeh. Manekenka Arisce Wanzer joj je uputila otvoreno pismo putem medija u kojem naglašava kako Kendall narušava ugled modne struke.

Kendall Jenner polako postaje poznatija po svojim nastupima na modnim revijama, nego po reality showu svoje obitelji. Međutim, transrodna manekenka Arisce Wanzer misli kako su njeni nastupi na revijama degradirajući za sve djevojke koje se trude kako bi uspjele.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

U pismu moli Kendall da izađe iz svog svijeta i na trenutak se stavi u kožu djevojke koja tek počinje raditi u modnom biznisu, a potječe iz zemlje Trećeg svijeta ili nekog manjeg grada. Takve djevojke su, ističe, nerijetko obvezane potpisati ugovore koje ne razumiju, uzeti vizu i otići u nepoznato živjeti s cimericama koje ne poznaju u agencijskom stanu. Dakako, modeli ne stanuju besplatno, pa tako nakon nekoliko godina djevojka može biti dužna i preko 30.000 dolara agenciji.

Arisce piše kako, za slučaj da djevojka u jednom trenutku uspije, može vidjeti reality zvijezdu kako se sprema za reviju.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

"Ona je definitivno Kardashianka ili nešto slično. Što ona radi ovdje? Je li i ona išla podzemnom? Je li uopće bila na castingu? U kojoj je agenciji? Nisam je viđala prije... Treba li ona još slave? Još novca? Vizu? Zar ne zarađuje dovoljno od ignorantne emisije koju Amerika obožava?", piše manekenka.

"Njena mamica je sigurno nazvala najbolju agenciju , dovela je do vrata, a modne kuće su odlučile pomusti svo mlijeko koje ta krava puna novca daje... Što se dogodilo s umjetnosti, najvažnijim dijelom mode? Je li sve umrlo s Alexanderom McQueenom?", pita se autorica pisma.

Reakcije na pismo su podijeljene: dok jedni misle kako se netko napokon usudio reći istinu, drugi kažu da se radi o običnoj ljubomori.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0