Moda

Žuta haljina je sve što nam treba za top ljetnu fotku. To zna i Slaki Palaki čiji outfit kopiramo od glave do pete

  • Influencerica Slađana Ostić, na Instagramu poznatija kao @slakipalaki, uvijek nas inspirira svojim modnim kombinacijama
  • Slađanine outfite volimo jer su uvijek kombinacija trendi, ali bezvremenskih te high street i dizajnerskih komada
  • Ovog puta, najveću nam je pažnju privukao njen outfit u kojemu glavnu riječ vodi duga, žuta haljina
  • Pročitaj također: Asimetrična Zara haljina + lila Vans + Furla torbica = Slaki Palaki u top kombinaciji

Slađana Ostić, odnosno @slakipalaki jedna je od influencerica čije objave pratimo budnim okom. Osobito kada smo u potrazi za modnom inspiracijom i super mjestima za obilazak. Trenutno uživamo u njenim fotkama s odmora u Italiji, ali prije svega škicamo njene outfite koji su, kao i uvijek - nepogrešivi. Iako se tu radi o nekoliko top outfita, najveću nam je pažnju privukao onaj u kojemu glavnu riječ vodi duga, žuta haljina. 

 | Autor: Instagram @slakipalaki Instagram @slakipalaki Foto: Instagram @slakipalaki

Naime, riječ je o lanenoj haljini iz Zare koja je krojem toliko jednostavna, ali njena ju žuta boja čini zaista efektnom i, zapravo, savršenom haljinom za ljeto. Osobito ako se, kao i Slaki, nalazimo u blizini predivnog plavog mora uz koji žuta stvara baš divan kontrast. Ne moramo niti spominjati koliko savršeno žuta boja ističe preplanuli ten. 

Ovu je haljinu Slaki upotpunila Prada natikačama od rafije, a nije štedjela niti na modnim dodacima. Naime, kako bi upotpunila ovu modnu kombinaciju, odlučila se na crni slamnati šešir i bucket torbu od rafije s tamno plavom pletenom ručkom koja nas podsjeća na Chloé Woody model.

 | Autor: Prada Prada Foto: Bergdorf Goodman/Prada, natikače od rafije (1185 eura)

Kada je riječ o nakitu, odlučila je pratiti prirodne materijale na torbi i natikačama pa je tako odabrala naušnice s resicama koje izgledaju kao da su načinjene od slame, a osim toga, još možemo primijetiti zlatnu ogrlicu, mnoštvo šarenih narukvica naredanih na obje ruke te nezaobilazne sunčane naočale. 

Photo: Instagram @slakipalaki

Komentari 0