Moda

Znamo koji se trend tvojoj mami nikad neće svidjeti

Hulahopke ispod traperica? Mama bi ti sigurno rekla da ćeš izgledati jeftino, ali vrijeme je da ju pripremiš na ovaj trend - iako joj se neće sviđati

Očito se čarape zaista nose ispod traperica jer ovaj je trend najavljen kao jedan od vodećih za jesensku sezonu. Zahvaljujući Kylie Jenner, Belli Hadid i ostalim trendi curama koje diktiraju trendove - ovaj je trend proglašen najlakšim načinom kako začiniti i najobičniji traper look.

 

 

This year is just the year of ..

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Ako si u dvojbi, isprobati ovaj trend ili ne, dozvoli da ti objasnimo koliko bi mogao biti cool. Da, u principu nositi ćeš hulahopke ispod hlača, ali ne radi se tu o običnim 40-denskim čarapama, radi se o mrežastim modelima koji trebaju provirivati iz traperica na kojem god mjestu odlučiš.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (75 kuna), Wolford (210 kuna), Marks&Spencer (25 kuna)

Postoji varijanta gdje se mrežaste čarape naziru samo na vrhu traperica, ali mogu i provirivati kroz poderotine na trapericama. I najobičnije poderane trapke ovako će dobiti sasvim novi look. 

 

 

Fishnets under denim 👌🏻

Objavu dijeli Danielle Bernstein (@weworewhat)

S druge strane, ako ti se ovo za početak čini previše, uvijek možeš odabrati mrežaste sokne i nositi ih u kombinaciji s tenisicama ili čak štiklama! Tvoje crne salonke i nisu više tako dosadne, zar ne?

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta? 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0