Moda 19. srpnja 2017.

Znamo koji se trend tvojoj mami nikad neće svidjeti

Instagram/Nives Celzijus.

Hulahopke ispod traperica? Mama bi ti sigurno rekla da ćeš izgledati jeftino, ali vrijeme je da ju pripremiš na ovaj trend - iako joj se neće sviđati

Očito se čarape zaista nose ispod traperica jer ovaj je trend najavljen kao jedan od vodećih za jesensku sezonu. Zahvaljujući Kylie Jenner, Belli Hadid i ostalim trendi curama koje diktiraju trendove - ovaj je trend proglašen najlakšim načinom kako začiniti i najobičniji traper look.

 

 

This year is just the year of ..

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Ako si u dvojbi, isprobati ovaj trend ili ne, dozvoli da ti objasnimo koliko bi mogao biti cool. Da, u principu nositi ćeš hulahopke ispod hlača, ali ne radi se tu o običnim 40-denskim čarapama, radi se o mrežastim modelima koji trebaju provirivati iz traperica na kojem god mjestu odlučiš.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (75 kuna), Wolford (210 kuna), Marks&Spencer (25 kuna)

Postoji varijanta gdje se mrežaste čarape naziru samo na vrhu traperica, ali mogu i provirivati kroz poderotine na trapericama. I najobičnije poderane trapke ovako će dobiti sasvim novi look. 

 

 

Fishnets under denim 👌🏻

Objavu dijeli Danielle Bernstein (@weworewhat)

S druge strane, ako ti se ovo za početak čini previše, uvijek možeš odabrati mrežaste sokne i nositi ih u kombinaciji s tenisicama ili čak štiklama! Tvoje crne salonke i nisu više tako dosadne, zar ne?

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta? 

Komentari 0