Moda
H&M Studio S/S 24

Zmijski uzorak, lepršavi traper, kaput koji se veže konopcem... Nova H&M Studio kolekcija inspirirana je 70-ima

  • H&M Studio limitirane su kolekcije koje brend radi nekoliko puta godišnje, a upravo je predstavljena ona za proljeće/ljeto 2024.
  • Ovog puta kolekcija je inspirirana 1970-im godinama, reinterpretiranim u modernim siluetama, a priziva ležernost glazbenika tog vremena
  • H&M Studio kolekcija u prodaju stiže u ožujku, a dotad uživamo gledajući ove cool modele

Moderne siluete na tragu su opuštenih stilova 1970-ih, što je rezultiralo kolekcijom S/S24 H&M  Studio koja se ističe jednostavnim stilom. Potkrijepljena modnim pomakom prema pragmatičnoj odjeći, kolekcija upućuje na ležernu lakoću glazbenih umjetnika.

H&M Studio S/S 24 | Autor: PR PR Foto: PR, H&M Studio S/S 24

Moda je u praktičnom raspoloženju za proljeće, fokusirana na arhetipove garderobe – oštar kaput, pouzdane traperice, laskavu haljinu – koji odaju tiho samopouzdanje. Htjeli smo uhvatiti taj nenametljivi osjećaj s prekrasno krojenim suvremenim komadima koji su poželjni tim više jer se lako prenose iz dana u noć i iz sezone u sezonu,” rekla je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica i voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.

H&M Studio S/S 24 | Autor: PR PR Foto: PR, H&M Studio S/S 24

Blijedoplavi kožni kaput odaje jednostavnu sofisticiranost uz opušteni kroj, uključujući sako oštrih ramena. Pripijeni i lepršavi traper odiše ležernim sjajem sa salonkama prošaranim kamenčićima. Kako pada noć, mini haljina s printom zmijske kože daje suptilnu retro notu uz laskavu goruću narančastu maksi haljinu. Modni dodaci obuhvaćaju glatke kožne čizme do koljena, kožne natikače s niskom potpeticom i odvažan nakit od kamenčića.

H&M Studio S/S 24 | Autor: PR PR Foto: PR, H&M Studio S/S 24

Prepoznatljiva podstavljena torba H&M Studio, stalni favorit kroz godišnja doba u različitim bojama i veličinama, vraća se u smanjenoj varijanti s otiskom zmijske kože. Kolekcija naglašava visokokvalitetne materijale, s nizom održivijih i konvencionalnijih materijala. Izdvajamo kožu bez kroma, vrhunsku vunu, organski pamuk i Infinna, celulozno vlakno napravljeno od tekstila koji se koristi nakon upotrebe.

H&M Studio S/S 24 | Autor: PR PR Foto: PR, H&M Studio S/S 24

Možda vas zanima H&M asimetrični top u crnoj ili bijeloj boji komad je iz kojeg nećemo izlaziti - ide uz sve! Rubrika Moda Moda

H&M Studio S/S 24 | Autor: PR PR Foto: PR, H&M Studio S/S 24

S talijanskim modelom Vittoria Ceretti u glavnoj ulozi, kampanju S/S24 fotografira Dan Jackson. “Ove sezone dizajnerski tim je imao na umu kreativce slobodnog duha, u pokretu i spremne na avanturu. Osvrćući se na pravila odijevanja iz 1970-ih i prožimajući ih suvremenom hladnoćom, željeli smo kolekciji dati vrlo sofisticiran dojam, s herojskim predmetima poput kožnog kaputa ili fantastičnog para čizama do koljena koje možete nositi u mnogo različitih kombinacija,” Linda Wikell, dizajnerica koncepta u H&M studiju.

H&M Studio S/S 24 | Autor: PR PR Foto: PR, H&M Studio S/S 24

Kolekcija H&M Studio S/S24 bit će dostupna na hm.com od 12. ožujka 2024.

Možda vas zanima H&M košulja u kojoj želimo dočekati proljeće! Nije stvar samo u prugicama, očarao nas je ovratnik na vezanje Rubrika Moda Moda

 

Photo: PR

Komentari 0