Moda

H&M asimetrični top u crnoj ili bijeloj boji komad je iz kojeg nećemo izlaziti - ide uz sve!

  • Volimo kad naletimo na ovako svestrani komad kao što je H&M asimetrični top na jedno rame
  • U stilu tihog luksuza, jednostavno će se uklopiti u puno, puno kombinacija, od dnevnih, do kasnovečernjih
  • Zamišljamo ga nositi i na traperice i na elegantnu suknju, a ako kupimo HM-ov top i u crnoj i u bijeloj boji raspon mogućnosti još je veći

Iako nam je na kalendaru ostalo još dosta vremena do službenog ulaska u proljeće, trgovine su već počele predstavljati brojne odjevne komade za toplije dane. I, koliko vidimo, jedne stvari se ne trebamo bojati - trend tihog luksuza će biti prisutan i tijekom nadolazećih mjeseci. Elegancija, ženstvenost i glamur ne odlaze u zaborav, a nama je posebno drago zbog toga. U vremenu kada se modni trendovi mijenjaju velikom brzinom, volimo kupovati komade koji će se uklopiti u svaki od nadolazećih trendova, a u isto vrijeme ćemo ih moći nositi i tijekom dana, ali i večeri.

Trenutno su topovi preplavili trgovine, a mi smo jedan zanimljivi model pronašli u H&M-u. Riječ je o asimetričnom topu na jedno rame koji dolazi u bijeli i crnoj boji. Klasika s dozom asimetričnosti je stil koji posebno volimo.

 | Autor: H&M H&M

Foto: H&M, asimetrični bijeli top, 20,99 eura | Autor: H&M H&M Foto: H&M, asimetrični bijeli top, 20,99 eura

Topovi su dugih rukava što znači da ih možemo nositi i sada, a bit će odličan komad i kada dođe toplije vrijeme. Sviđa nam se što topovi imaju šaroliku mogućnost nošenja i idealni su za one dane kada smo cijeli dan na poslu, a poslije njega idemo na večernje druženje. Odlično će izgledati i na dnevne, ali i na večernje modne kombinacije.

Možda vas zanima Drapirana bluza iz H&M dolazi u 4 boje i ne možemo se odlučiti koja nam je bolja! Rubrika Moda Moda

Po danu ćemo ih nositi na široke traperice, a za dozu boje ćemo nositi tenisice u boji ili sa zanimljivim dizajnom. Ako žurimo u izlazak super će izgledati na visoku štiklu jer im asimetričnost, koja pokazuje jedno golo rame, daje dozu seksepila.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, asimetrični crni top, 20,99 eura | Autor: H&M H&M Foto: H&M, asimetrični crni top, 20,99 eura

Osim na široke traperice koje su u trendu, ovaj top će super izgledati na suknjice i čizme, a ovisno o visi pete čizme možete look prilagoditi dnevnoj ili noćnoj varijanti. Ovo je jedan klasičan komad, koji svaka žena treba u svom ormaru za sve one dane kada ne zna što odjenuti. Znamo da je mnogo takvih dana. Top se može pronaći na hm.com, a cijena mu je 20,99 eura.

Photo: H&M

Komentari 0