Moda

Zimske čizme i slamnati ljetni ceker? Prolaznica je s ovim komadima uspjela složiti dobru kombinaciju

Slamnati cekeri već su odavno postali modni dodatak, ženska torba koja rame uz rame stoji drugim elegantnijim torbicama i komad koji biramo nositi usklađujući ga s odjevnim predmetima u ostatku outfita. Stvarno više nisu, točnije, vrlo su rijetko praktična torba koja nam služi za odlazak na tržnicu (i cukanje svog tog povrća i voća s nje kući). Čak su i s plaža prebjegli u visoku modu i na instagrame fashion djevojaka.

Stoga nam nije za zamjeriti što smo i ovaj slamnati ceker koji je crvenokosa prolaznica ponijela Cvjetnim trgom prije doživjeli kao modni dodatak nego kao rekvizit za subotnji odlazak na plac. Da, ova dama ima i malu kožnu torbicu, nije joj ceker jedina torba, ali nas je privukla kombinacija (skoro pa nespojiva) tipično zimskih i tipično ljetnih komada. Zimske čizme i ceker? Zvuči kao da ne bi išlo, ali zapravo ide!

 | Autor: Pixsell / Tomislav Miletić Pixsell / Tomislav Miletić

Možda vas zanima Vrlo jednostavan styling prolaznica je začinila neobičnim čizmama i u trenu ga pretvorila u ubojit! Rubrika Moda Moda

Bez obzira je li krenula u nabavku pa joj zato treba velika torba ili ne, uspjela je složiti dobru kombinaciju neočekivano spojivši laganu cvjetnu suknju na vezanje, tanki džemper nježne ružičaste boje, prave proljetne komada za ovo preuranjeno toplo vrijeme, s robusnim smeđim čizmama (koje možemo zamisliti i kako koračaju snijegom) i sve još začiniti - slamnatim cekerom. Ne bi bio naš izbor na prvu, ali kao cjelina sve je ispalo baš dobro... Casual styling kojem ne nedostaje elegancije, a ni hrabrosti. Pohvale!

Photo: Pixsell / Tomislav Miletić

Komentari 0