Moda
Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! 1/25 Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu! Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu!

Ženstvene haljine s potpisom glumice i dizajnerice Katarine Baban šarmirat će te na prvu!

Glumica i dizajnerica Katarina Baban predstavila je svoju jesensku kolekciju posvećenu haljinama, ostavši pritom vjerna svome stilskom pravcu. Nova AUTUMN21 kolekcija obiluje romantičnim, ženstvenim haljinama u prepoznatljivim Lilith tonovima - od bijele, puder roze preko nježne boje marelice sve do dominantne crvene.

Kolekcijom dominiraju svečane haljine idealne za svaku prigodu u kojoj želite posebno zasjati.

Za razliku od dosadašnjih kolekcija Lilith ove jeseni unosi dašak seksipila kroz neodoljive modele koji laskaju ženskoj figuri te vas potiču da se osjećate neodoljivo i senzualno.

 | Autor: Lilith by Katarina Baban Lilith by Katarina Baban

Ovom kolekcijom dizajnerica Katarina Baban oslonila se na želje svojih klijetica koje je pomno upijala i osluškivala te ih odlučila ispuniti.

“Cijenim i volim svoje klijentice pa volim čuti njihovo mišljenje,ideje i želje što bi voljele pronaći unutar mojih kolekcija. Ovoga puta naglasak je pao na duge svečane haljine izazovnijih krojeva za one odvažnije no dalje smo ostali u našoj estetici elegantne žene koja uživa u romantici. Želim da se žene noseći ovu kolekciju osjećaju nesputano i ugodno. Najdraže mi je čuti kada klijentice komentiraju kako su haljine ugodne za nositi. Haljina ne treba sputavati već baš naprotiv- trebate se u njoj osjećati slobodno, lepršavo i besprijekorno!”

Materijali korišteni u kolekciji su svila, čipka, viskoza te saten. 

Uz nezaobilazne svečane haljine u kolekciji se mogu pronaći i modeli za svaki dan te nekoliko modela vjenčanih haljina.

 | Autor: Lilith by Katarina Baban Lilith by Katarina Baban

“Djevojke su prekrasno reagirale na naše dosadašnje modele neklasičnih vjenčanica te smo im odlučili i ovom kolekcijom ponuditi nekoliko modela u bijeloj boji. IT komad kolekcije je svakako vjenčanica Diana- svilena haljina golih leđa s predivnim aplikacijama na leđima i ramenima.”, rekla nam je dizajnerica Katarina Baban.

Zaštitno lice kampanje je prekrasna radio voditeljica Ivana Mišerić koja se savršeno uklopila u Lilith bajku s daškom glamura starog Hollywooda. 

“Prijateljstvo i suradnja s Ivanom započeli su na snimanju showa Tvoje lice zvuči poznato. Oduvijek sam joj se divila jer je naprosto prekrasna, a kada sam ju napokon upoznala shvatila sam da je kao osoba još divnija! Jedva sam dočekala priliku za ovakvu suradnju jer je Ivana uistinu model za poželjeti! Kada smo počeli smišljati priču oko ove kampanje potpuno sam ju mogla zamisliti u ulozi modela! Uz nju nam je na setu društvo pravila i njezina prekrasna samojedica Buca koju smo odlučili uključiti tako da i ona krasi fotografije ove kampanje.”

 | Autor: Lilith by Katarina Baban Lilith by Katarina Baban

Ivana nije krila oduševljenje snimanjem:

“Iako nisam profesionalni model guštala sam kao da jesam!  Baš zato što nisam u prirodnom okruženju - kampanje radim samo s ljudima koje osjećam srcem i koji rade posebno lijepe stvari u kojima se vidim. Veliko mi je zadovoljstvo i čast  biti dio Katarinine priče jer predstaviti nečiji talent kroz sebe i svoju osobnost je stvar povjerenja koje imamo jedna u drugu. Meni jako velika stvar. Volim nju i volim sebe u njenim haljinama! Uživala sam beskrajno i ova simbioza je brutalno uspjela! Snimanje je bila jedna ženska avantura, bez stresa, cure su me sredile odlično, Buca samojedica je cijelo vrijeme bila uz nas, haljine su legle savršeno…nisam mogla poželjeti bolje. Napravile smo ozbiljno dobar posao i veslim se pokazati svima ovu vrstu umjetnosti - treba znati napraviti prekrasnu  haljinu u kojoj će se žena osjećati jednako tako kada ju odjene.”

Fotografije potpisuje Dora Barker, a video kampanje Jan Humski.

Make up: Dora Pecnik
Kosa: Ivana Musija

Posebno hvala Iris Mbm na ustupljenim dekoracijama koje su dodatno uljepšale našu bajku te Slastice Verrine koje su ju zasladile!

Photo: Lilith by Katarina Baban

Komentari 0