Moda

Žene masovno odbacuju push up grudnjake!

Počela je revolucija! Žene umjesto bujnog dekoltea zahtijevaju udobnost!

Koliko puta ste se našle u nedoumici usred trgovine donjim rubljem razmišljajući o kupnji seksi, zavodljivog push up grudnjaka zbog kojeg vaš dekolte izgleda božanstveno, nasuprot investiciji u udoban, ali pomalo staromodan grudnjak koji ne osjećate na tijelu? 

Potaknute "pravilima" koja su izgled stavljala ispred udobnosti, vjerojatno ste bar jednom pokleknule i uvjerile samu sebe kako taj grudnjak baš i nije toliko nenosiv.

 | Autor: arhiva arhiva

No, čini se kako je (napokon) započela prava revolucija! Naime, svjetski brendovi koji proizvode donje rublje već neko vrijeme bilježe pad prodaje push up modela. Tako je analiza brenda L Brands pokazala kako žene sve češće kupuju modele bez žica, spužvica i ostalih dodataka koji jamče savršen dekolte, a sve češće ulažu u sportske grudnjake.

Osim njih, žene sve češće odabiru i sve popularnije bralette. Riječ je o nepostavljenim grudnjacima bez žica i drugih dodataka.

 | Autor: arhiva arhiva

Kako piše FastCompany, True&Co je također zabilježio pad prodaje push up modela, a isti trend je pogodio i jedan od najpopularnijih brendova, Victoria'a Secret koji je odmah reagirao te lansirao u prodaju različite krojeve koji jamče udobnost.

Photo: arhiva

Komentari 0