Moda

Košulja-haljina, jakna od tvida, crne gležnjače - pogledaj najljepše modne komade ove jeseni

  • Obzirom da je jesen sve bliže, nismo mogli ne zapitati se jesu li jesenske kolekcije već pristigle u trgovine
  • Naravno da jesu! Posjetili smo City Center one i u to se uvjerili iz prve ruke, a za sve koji planiraju obnoviti garderobu izdvojili smo super stajlinge za povratak na posao
  • Provjeri koje smo sve modne komade 'upecali' u trgovinama, a za više inspiracije posjeti City Mix&Match

Tvoj godišnji odmor je na izmaku, a kupanju i sunčanju je nažalost došao kraj? Znamo da je teško vratiti se u stvarnost i prihvatiti se ponovno poslovnih i školskih obaveza, no gledaj to s vedrije strane - barem imaš izliku obnoviti garderobu. Jesen samo što nije zakucala na vrata, stoga je idealno vrijeme da svoj ormar začiniš s nekoliko klasičnih, ali i trendovskih komada.

Jesenske kolekcije već su naveliko počele pristizati u trgovine u City Centeru one, a mi smo pohrlili razgledati sve te modne novitete te smo za tebe izdvojili pet elegantnih i chic stajlinga, idealnih za promjenljive jesenske dane koji su pred nama. Svaki od stajlinga koje ti predlažemo sastoji se od odličnih modnih komada u koje se isplati investirati novac, jer ćeš ih moći nositi dugi niz godina.

Bijela košulja + crne hlače + donje rublje u boji kože

S ovim bezvremenskim spojem sigurno nećeš pogriješiti. Klasična bijela košulja dužeg, ležernijeg kroja komad je koji nikad nije i nikad neće izaći iz mode, a trendseterice je vole i zato što se vrlo jednostavno kombinira s drugim odjevnim komadima. Isto vrijedi i za crne hlače koje možeš uskladiti na sto i jedan način, a ukoliko tražiš stajling za povratak u ured, modna kombinacija koju ti predlažemo zaista je idealan izbor. 

 | Autor: Planer Stradivarius - 79,90 kn; hlače Mango - 169,90 kn; ruž za usne MAC Matte Lipstick, Douglas - 189 kn; košulja H&M - 187 kn; torba Zara - 299,90 kn; Mango - 79,90 kn; grudnjak Oysho - 149,90 kn; gaćice Oysho - 59,90 kn; cipele Pull & Bear - 199,90 kn - sve dostupno u City Centeru one

Nova torba i planer potpuno su logični dodaci za novu poslovnu godinu, a cijeli look možeš začiniti tek s malo nakita i šminke. Pametna investicija je i donje rublje u boji kože koje će ti omogućiti da bezbrižno nosiš svu svijetlu odjeću.

Cool sako + traperice + crne gležnjače

Malo je žena koje ne vole nositi sakoe. To je prvenstveno zato što sako svakom stajlingu pruža dozu elegancije. Iako će nam modni stručnjaci savjetovati da u ormaru imamo crni sako, to ne znači da ne bi trebala obratiti pažnju na sve te divne sakoe u jarkim bojama i s cool printevima koji su preplavili trgovine.

 | Autor: Traperice Mango - 249,90 kn; rumenilo Max Factor Facefinity Blush u nijansi 50 Sunkissed Rose, dm - 99,90 kn; balzam za usne Essence Fruit Kiss u nijansi 03 Strawberry Kiss, dm - 12,90 kn; top H&M - 69,90 kn; prstenovi (komplet od 9 prstena) Bershka - 49,90 kn; gležnjače H&M - 450 kn; sako Zara - 299,90 kn; ogrlica Argentum - 290 kn; torba Aldo - 265 kn - sve dostupno u City Centeru one

Sako možeš uskladiti s običnim bijelim topom i trapericama, kao što smo to mi učinili. Ove jeseni u modi će biti taman traper, a nastavit će se i popularnost traperica sa širokim nogavicama. Također, ako već ne posjeduješ crne gležnjače, sada je krajnje vrijeme da to promijeniš jer ćeš se ugodno iznenaditi kada shvatiš koliko ćeš ih često i rado nositi.

Mini suknja i jakna od tvida + bijeli t-shirt + nude cipele

Iako su donedavno modnom scenom dominirale midi suknje, ove će se jeseni to promijeniti. Modni stručnjaci nagovještaju vladavinu minica pa ti predlažemo da već sada investiraš u mini suknju poput ove od tvida, a uskladiti je možeš jednako omiljenom jaknicom od tvida koju je popularizirala Coco Chanel te vječnim bijelim t-shirtom.

 | Autor: Miris Elizabeth Arden Green Tea Eau de Parfum, Douglas - 63,92 kn; sunčane naočale Bershka - 79,90 kn; pernica Stradivarius - 49,90 kn; balerinke Nine West - 255 kn; majica H&M - 37,50 kn; ogrlica Mango - 129,90 kn; marama Pull & Bear - 69,90 kn; jakna Mango - 449,90 kn; suknja Mango - 199,90 kn; torba Aldo - 315 kn - sve dostupno u City Centeru one

Ovaj je stajing odličan za sve prigode, od ureda, preko fakultetskih klupa, pa do gradske špice, a posebno će chic izgledati ako ga začiniš šarenom maramom, cool sunčanim naočalama i balerinkama. Predlažemo ti da odabereš nude balerinke koje će pristajati uz baš sve što odjeneš. Još kap parfema i spremna si za polazak!

Midi haljina + crne salonke + velika torba

Na prvi spomen jeseni prvo na što pomislimo su loši vremenski uvjeti i promjena garderobe! Ukoliko si već reorganizirala svoj ormar i shvatila da ti nedostaje odjeće koju možeš nositi na posao, predlažemo ti da investiraš u jednu ovakvu razigranu košulju-haljinu midi kroja, koju ćeš moći nositi godinama i u raznim prilikama, od ležernih do elegantnih.

 | Autor: Sunčane naočale Marc Jacobs, Ghetaldus Optika, 994,50 kn; miris Michael Kors Sparkling Blush Eau de Parfum (30 ml), Douglas - 459 kn; cipele Aldo - 438 kn; haljina Zara - 299,90 kn; krema za lice Elemis Hydra-Balance Day Cream (50 ml), Douglas - 409 kn; maskara Maybelline New York Lash Sensational Luscious, dm - 69,90 kn; naušnice Argentum - 150 kn; torba Replay - 1180 kn sve dostupno u City Centeru one

Midi haljine zaista su bezvremenske i idealne za razne prigode, a najbolje izgledaju u kombinaciji s visokim potpeticama koje dodatno izdužuju noge. Nabaci malo maskare za zavodljiviji pogled i kap parfema i garantiramo ti da ne postoji osoba koja se neće okrenuti za tobom. Tu je i velika, praktična torba u koju ćeš moći pospremiti sve svoje potrepštine.

Odijelo + bijele tenisice + kožni remen

Baš kao i sako, odijelo se s godinama 'izborilo' sa stereotipom da ga mogu nositi samo muškarci. Danas je možda čak i omiljenije među ženama koje ga nose na posao, ali i za brojne druge svakodnevne i svečane prigode. Predlažemo ti da u svoj ormar ove jeseni pospremiš jedno ovakvo neutralno odijelo koje nudi pregršt opcija za stiliziranje.

 | Autor: Ručni sat Guess, Watch Centar - 1099 kn; tenisice Calvin Klein, Mass - 779 kn; remen Replay - 185 kn; sako Zara - 399,90 kn; naušnice Argentum - 252 kn; torba Mango - 199,90 kn; sunčane naočale Nicole Marie - 200 kn; miris Calvin Klein Eternity Eau de Parfum (30 ml), Douglas - 399 kn; hlače Zara - 229,90 knsve dostupno u City Centeru one

Možeš ga uskladiti sa salonkama ili tenisicama, što je svakako više cool. Naš prijedlog su vječne bijele tenisice koje desetljećima ne silaze s trona kada je u pitanju udobna obuća. Sako u struku možeš začiniti kožnim remenom, a cijeli stajling oplemeniti decentnim naušnicama, satom, sunčanim naočalama i neizostavnom torbicom.

Ukoliko su ti se dopali artikli koje smo za tebe izdvojili i razmišljaš se počastiti s nekoliko modnih noviteta za uspješniji i lakši povratak na posao, podsjećamo te da sve artikle možeš pronaći u trgovinama u City Centeru one. Zagrepčani šopingirati mogu na dvije adrese - u City Centeru one East te City Centeru one West, dok Dalmatinci imaju priliku posjetiti City Center one u Splitu.

Photo: None

Komentari 0