Moda

Zbog Victorije Beckham želimo ovaj Zarin top

Kad nam dizajnerski outfit Victorije Beckham postane inspiracija, a gdje drugdje bi smo ga uopće mogle rekreirati nego u - Zari!

Daleko najveći trend u proteklih 12 mjeseci bile su - kockice! Nema šanse da prošetaš po gradu, dođeš na posao ili otvoriš Instagram da negdje ne vidiš karirani uzorak. Blejzeri, haljine, hlače: svi su dobili svoje karirane verzije. Victoria Beckham jedna je od posljednjih u nizu trendi žena koje su nam pokazale kako kombinirati kockice.

Matching košulja i midi suknja u kariranoj verziji dio su kolekcije za jesen 2018. njezinog brenda Victoria Beckham, ALI već znaš da smo pronašli high-street komad koji funkcionira jednako dobro....

 | Autor: Getty Images Getty Images Victoria Beckham zna kako nositi kockice, a mi znamo gdje ih kupiti povoljnije...

Victoria je ovaj, naizgled jednostavan, a zapravo totalno stajliš look iskombinirala sa svojim omiljenim visokim kožnim čizmama boje vina te torbicom u istoj boji. Naravno, svi komadi su s njezinim dizajnerskim potpisom!

 | Autor: Zara Zara Višebojna karirana bluza, 229 kuna

Iako mnogi misle da karirani uzorak može izgledati kao stolnjak ili stari bakin zastor, nama se jako sviđa i upravo smo zato morali pronaći neku malo pristupačniju varijantu... Zara je već odavno puna cool kariranih komada koji jako sliče ovom Victorijinom i sad ih odjednom jako želimo! Pa ako ovaj top nije inspiriran Victorijom, ne znamo koji jest...

Photo: Getty Images

Komentari 0