Moda

Zbog ovih kapa i rukavica jedva smo dočekali hladno vrijeme

Kape i rukavice omiljeni su nam zimski modni dodatak, a osim što nas štite od hladnoće mogu poslužiti kao trendi detalj koji će ukrasiti naš stajling

Svake zime nas muči isti 'problem'- kako odabrati samo jednu kapu i/ili rukavice kad je ponuda iz godine u godinu sve bolja. Rješenje je jednostavno, počasti se s više primjeraka jer si zaslužila! Svaka od nas može pronaći baš onaj idealan model koji će joj najbolje pristajati. Mi smo izdvojili naše favorite zbog kojih smo jedva dočekali hladnije vrijeme pa da možemo ponosno prošetati novi 'ulov'. 

KAPE SA SJAJNIM DETALJIMA I ŠLJOKICAMA

Ovi modeli kapa su toliko neodoljivi da se ne možemo odlučiti samo za jednu koju želimo. Daju cijeloj odjevnoj kombinaciji pravi blagdanski štih i vrlo ih je lako uklopiti. Bilo da imaš fini kaput ili sportsku jaknu, one izgledaju stvarno super.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
S lijeva na desno: Zara 49,90kn, Zara 99,90kn, Zara 99,90kn, Zara99,90kn

KOŽNE RUKAVICE

Kožne rukavice uvijek odaju profinjeni izgled, a osim što lijepo izgledaju i griju. Ne moraju uvijek biti crne boje kako bi bile elegantne, primjerice crvene mogu također izgledati jako efektno i stajliš. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 139,90kn, Mango 169,90kn, Zara 229,90kn, Mango 169,90kn

Možda vas zanima I dalje se nosi 'teddy coat', a mi smo pronašli pristupačne modele Rubrika Moda Moda

KAPE SA COFLEKOM

Ovaj model nas uvijek vraća u djetinjstvo kad smo pretežno nosili takve kape. Danas ih nosimo u nešto decentnijim varijantama, ali i dalje izgledaju neodoljivo i posebno toplo. Ove sezone možeš birati želiš li jedan ili čak dva cofleka na glavi.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
S lijeva na desno: Zara 79,90, Bershka 69.90kn, Mango 99,90kn, Stradivarius 79,90kn

MEKANE RUKAVICE

Bar jedan par toplih i mekanih rukavica su must have svake zime. Prednost imaju one koje su posebno napravljene tako da ih  zbog odgovaranja na poruku i poziv ne moraš skinuti. S jednobojnim, mekanim rukavicama ne možeš pogriješiti ni kad sama sebi kupuješ niti kad ih poklanjaš.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
S lijeva na desno: Bershka 49,90kn, Mango 79,90kn, Zara 99,90kn, Mango 69,90kn

Možda vas zanima 5 modela suknji koje ćemo ove zime posvuda viđati Rubrika Moda Moda

BERETKE

I ove sezone je moderan pomalo zaboravljeni model kape, a to je beretka. Odlična stvar kod beretke je to što se može nositi na više načina kao na primjer povučena prema naprijed, povučena u stranu ili jednostavno preko cijele glave. Najčešće ju povezujemo s francuskom modom, pa se cure s njima na glavi osjećaju kao Parižanke. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius 69,90kn, Zara 99,90kn, Stradivarius 79,90kn, Pull&Bear 79,90kn

Photo: miss7

Komentari 0