Moda

I dalje se nosi 'teddy coat', a mi smo pronašli pristupačne modele

I ove će nas zime grijati trenovski teddy coat. No kako je cijena onog koje nose naše poznate dame prilično paprena, odlučile smo pronaći jeftinije verzije

Svake zime muku mučimo s toplim jaknama i kaputima. Ili ne možemo pronaći ono što smo si zamislile ili su nam dosadile naše stare jakne i kaputi. Teddy coat veliku je popularnost stekao prošle jeseni i zime, a ako pogledamo Instagram, a i trgovine, ništa manje nošen nije ni ove zime. Za njim su poludjele poznate trendsetterice, a ako ti se sviđa ovaj trend, pronašli smo jeftinije verzije njihovih kaputa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Füsun Lindner (@shortstoriesandskirts) on

Svijetli kaputi koji djeluju jako nježno, ali i najelegantnije od svih teddy coatova idealan su izbor za tmurne i sive jesenske dane. Osim što griju, dat će romantičnu notu tvom izgledu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius 379,90kn, Zara 549,90kn, Bershka 399,90kn

Klasičan smeđi kaput je komad s kojim ne možeš pogriješiti. Jednom u životu takav komad bi si svaka od nas morala priuštiti. Super izgleda za svaki dan, pasat će uz tvoje večernje lookove, a najviše i podsjeća na tvog starog medu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka 399, 90kn, Zara 549.90kn, Bershka 499,90kn

Možda vas zanima Pronašli smo najljepše ružičaste kapute od 230 do 52 000 kn! Rubrika Moda Moda

Kaputi u boji su uvijek dobra ideja. Istaknut ćeš se u sivilu i sigurno ćeš biti primjećena. Za koju god boju se odlučila, ne sumnjamo uopće da ćeš ju genijalano uklopiti u svoj stil.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka 399,90kn, Zara 599,90kn, Bershka 399,90kn, Mango 899, 90kn

Photo: Miss7/Instagram/Facebook
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Jeste li u financijskoj krizi, tražite novac za pokretanje vlastitog posla ili plaćanje računa ?, PayLATER L oan dobiva sve vrste kredita uz nisku kamatnu stopu od 2% Primajte sada putem e-maila na: ( paylaterloan@zoho.com) ILI WhatsApp ( +19292227518 ).