Moda

Zašto su svi odjednom ludi za ovim neobičnim bikinijem?

Viđamo ga već neko vrijeme na Instagramu i nije nam baš bilo sasvim jasno zašto su svi opsjednuti s ovim izrezanim bikinijem... A onda smo shvatili!

Svakog ljeta redovito pronalazimo barem jedan komad koji iz nepoznatih razloga ne možemo izbjeći na Instagramu gdje god pogledali. Ove godine, sve Insta cure nose isti bikini top. Zašto? Zato što, bez obzira koliko čudno izgleda, jako laska ženskom tijelu...

 

Puno bikinija smo zavoljeli ove godine, ali onaj koji savršeno naglašava naše obline uvijek ćemo kupiti prije nego ostale. U to ime, predstavljamo Vino Top australskog bikini brenda Bamba. Ovaj bestseller je u principu dosta običan, osim što gornji dio naprijed u sredini ima neobičan detalj koji tvori obrnuto slovo V. Upravo on savršeno uokviruje grudi, a kompletan dizajn tvori dobar push-up efekt. (A na to se nikad nećemo žaliti, zar ne?)

 | Autor: Bamba Swim Bamba Swim Vino Top (400 kuna)

Top dolazi u velikoj varijaciji boja, od klasične crne pa sve do jarko crvene, sive i popularnih neutralnih tonova. Jedini minus koji smo mu pronašli? Cijena. Vino top košta 79 australskih dolara, što je otprilike 400 kuna. Plus: brend je smješten u Australiji što znači da će te i dostava pošteno koštati. 

 

 | Autor: Bamba Swim Bamba Swim Vino Top (400 kuna)

 

Chilled day with my loves! 🇦🇪🕶🖤 #girlstrip

Objavu dijeli Charlotte Stuchfield (@cstuchfield)

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0