Moda

Zašto je upravo ovaj model postao najpoželjniji kupaći kostim ovog ljeta

  • Potraga za kupaćim kostimom koji će laskati figuri nije lak zadatak, ali povratak ovog retro kroja će ga olakšati
  • Riječ je o badićima gaćica visokih do struka, kakve su 50-ih i 60-ih nosile i hollywoodske zvijezde poput Marilyn Monroe
  • Prednosti: vizualno sužava, naglašava struk, sakriva višak na trbušćiću. Evo nekoliko poželjnih modela

Lipanj je službeno počeo, a s njime i sve intenzivnija razmišljanja o brčkanju u moru, bazenu, rijeci... i izležavanju na suncu. Zbog toga nam u fokus dolaze i novi modeli bikinija, uz druge ljetne trendove. Ukoliko tragaš za kupaćim kostimom koji će laskati tvojoj figuri i sakriti eventualne nedostatke na području trbuha, savjetujemo ti da isprobaš modele gaćica visokog struka.

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan Rubrika Life&style Life&style

 

Ovaj se vintage model pojavio još davnih 50-ih godina za što je zaslužan francuski modni dizajner Jacques Heims, a popularizirale su ga zvijezde kao što su Marilyn Monroe i Betty Grable. Voljele su ga nositi naše bake, mame, a jednako ga volimo nositi i mi jer nas čini samopouzdanijima i zadovoljnijima. Ovaj se pin-up trend i ove sezone vratio na police trgovina, a mi smo za tebe izdvojile komade koji su nam zapeli za oko. Bijeli, crni, u boji ili s uzorkom - vjerujemo da ćeš u ponudi pronaći nešto za sebe.

Bijeli: kontrast preplanulom tenu

Odjeću bijele boje nosimo tokom cijele godine, ali nam je ipak posebno atraktivna ljeti jer dodatno naglašava našu preplanulu put i čini nas još samopouzdanijima. Ista je stvar i s kupaćim kostimima u čijoj ponudi možeš pronaći potpuno jednostavne modele, ali i sa zanimljivim detaljima kao što su sitni prorezi ili gumbići. Jednostavan bijeli outfit za plažu možeš dodatno začiniti nekim fora sunčanim naočalama ili maramom.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: RESERVED (gornji dio 60,90 kn, donji dio 49,90 kn) , H&M (gornji dio 110,90 kn; donji dio 110,90 kn), ASOS (gornji dio 65,99 kn, donji dio: 53,95 kn)

Crni: klasična boja koja sužava

Crna je boja klasik s kojim ne možeš pogriješiti i koja u kombinaciji s visokim strukom dodatno sužava tvoju liniju. Kako bi ipak razbila potencijalnu monotoniju, možeš odabrati između različitih krojeva i detalja. Osim jednostavno rezanih, jako nam se sviđaju gaćice s prorezima sa strane, kao i valovito rezane. Kako ti crni tonovi daju mnogo prostora za igranje s dodacima, slobodno nabaci neki veliki slamnati šešir ili šareni pareo.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO (gornji dio 169,90 kn, donji dio 129,90 kn), H&M (gornji dio 145,90 kn, donji dio 133,20 kn), RESERVED (gornji dio 79,90 kn, donji dio 69,90 kn)

Možda vas zanima U trgovine su stigli novi kupaći kostimi, izdvojili smo odlične modele Rubrika Moda Moda

Žarke boje ne prolaze nezamijećeno

Kao i tonovi bijele, žarke su boje na našim tijelima osobito poželjne kad poprimimo lijepu brončanu boju. Barem jedan komad kupaćeg kostima neke vedre boje će u tvoju ljetnu garderobu unijeti svježinu i razigranost. S obzirom da su upadljivi sami za sebe, dovoljno je da preko njih nabaciš samo neku oversized bijelu košulju i spremna si za after na plaži. Narančasti, žuti ili crveni - koji biraš? Mi pokušavamo pronaći opravdanje za sva tri primjerka!  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: ASOS (gornji dio 90,99 kn, donji dio 77,55 kn), H&M (gornji dio 110, 90 kn, donji dio 110,90 kn), H&M (gornji dio 110,90, donji dio 95,90 kn)

S uzorkom: klasično karirani ili poželjni animal 

Za sve dame koje vole koketirati s uzorcima izdvojili smo tri preslatka modela. Karirani je uzorak uvijek IN pa nećeš pogriješiti ako ga poželiš nositi i na svom kupaćem kostimu jer djeluje tako mladenački i zaigrano. S druge strane, popularni se životinjski uzorak sada preselio i na kupaće kostime što će posebno razveseliti njegove obožavateljice. I na kraju, nezaobilazne točkice koje su ove godine stigle na velika vrata i preplavile police trgovina, a mogu se super iskombinirati i s naizgled nespojivim uzorcima.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO (gornji dio 169,90, donji dio 129,90 kn), H&M (gornji dio 110,90, donji dio 110,90 kn), RESERVED (gornji dio 79,90 kn, donji dio 69,90 kn)

Photo: miss7/pr

Komentari 0