Moda

Zašto je Bradley Cooper rasplakao Irinu Shayk?

Televizijske kamere uhvatile su glumca i manekenku u nezgodnom trenutku...

Ovaj vikend označio je početak još jednog Wimbledona - turnir na kojem najveće sportske zvijezde dokazuju svoj talent, a celebrityji svoje neznanje o sportu. Osim slavnog para kojeg smo se navikli viđati na svakom teniskom turniru - Kate Middleton i princa Williama - svoju poršku Sereni Williams došli su pružiti i Jay Z i Beyonce.

No nisu svi uživali u svom sportkom spoju. Televizijske kamere snimile su u publici Bradleya Coopera i njegovu djevojku Irinu Shayk usred svađe, a menekenka je čak i zaplakala.

Što li je prouzrokovalo toliku melodramu? Možda činjenica da je Cooper prije dvije godine na isti turnir doveo i svoju bivšu djevojku Suki Waterhouse, pa je Irinu naljutila činjenica da ponavlja spojeve?

 | Autor: Getty Images Getty Images

A možda je Bradleya meč podsjetio da je i Irina nekoć hodala s profesionalnim sportašem, Christianom Ronaldnom, pa je olučio malo glumatati kako bi si podigao samopouzdanje?

Možda je Irina jednostavno ljuta na Bradleya jer joj nije kupio gickalice?

Dok par ne progovori javno o snimci, ostaju nam samo nagađanja. Do tada se možemo tješiti činjenicom da čak i prekrasni i talentirani ljudi, kojima se divi cijeli svijet, mogu imati loše spojeve.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0