Moda

Zarinom komadu s volanima predviđamo svijetlu budućnost, na svim svečanim događanjima, a i šire

Ne znamo jesmo li dobri ili loši prognozeri, ali mi smo se zaljubili u ovaj komad. Zara je sa svojim crnim kombinezonom s volanima na prednjici ne samo ulovila dva velika trenda nego i neovisno o njima napravila dobar posao. Što znači da ćemo ovaj komad nositi još dugo, dugo, bez obzira na modne mijene.

Crni kombinezon koji otkriva ramena i ruke istovremeno je seksepilan, ženstven i elegantan komad. Bogatim volanima na prednjici, koji su istovremeno vječni, slijedi trend trodimenzionalnih konstrukcija koje su ovog proljeća jedan od najvažnijih detalja na odjeći, posebno one cvjetnog oblika. Tako i ovi uspravni volani asociraju na slojeve latica, premda crne.

 | Autor: Zara Zara

Drugi sezonski "must" su široke nogavice hlača koje su u ovom slučaju cropane, odnosno nešto kraće pa otkrivaju gležnjeve koji će posebno lijepo izgledati obujemo li višu petu na ovaj kombinezon. Struk je visok, s remenom koji se veže, a materijal mješavima poliesterskog vlakna i elastana (koristan podatak, znači da je materijal udobno rastezljiv). Možda mu možeš pridružiti i Zarinu torbicu bisernog sjaja, baš bi dobro išla uz kombinezon.

Zara otvorene čizme Možda vas zanima Jedva čekamo da još zatopli, da počnemo nositi ove Zarine čizme Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara

Cijena je pak više nego OK, po nama samo 49,95 eura. Nije puno za kombinezon koji će "odraditi" sve trenutke kad poželiš eleganciju s ukusom, od svečanijih izlazaka, ljetnih večeri i dejtova do svadbi, krizmi, djevojačkih večeri...

Photo: Zara

Komentari 0