Moda

Zarina suknja koja odiše tihim luksuzom i savršena je za stylinge u hladnim danima

  • Neki su nam komadi u fokusu godinama i desetljećima i uvijek jednako atraktivno izgledaju, bez obzira na trendove
  • Najčešće su to oni koji su zbog svog izrazito versatilnog karaktera nosivi u raznim prigodama i u bezbrojnim kombinacijama, a odličan primjer jednog takvog je Zarina suknja koja nam je upala u oko
  • Midi suknja visokog struka i A kroja dolazi u predivnoj nježnoj bež boji i s kontrastnim remenom te odiše onim tihim luksuzom zbog kojeg je 'old money' estetika puno više od tek još jednog prolaznog trenda

Svijet mode jedan je od onih koji nekada ne stoje na mjestu i u kojem se trendovi neprestano mijenjaju, no neki komadi u fokusu su nam godinama i desetljećima, i uvijek jednako atraktivno izgledaju. Najčešće su to oni koji su zbog svog izrazito versatilnog karaktera nosivi u raznim prigodama i u bezbrojnim kombinacijama, a odličan primjer jednog takvog je Zarina suknja koja nam je zapela za oko.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, cape suknja s remenom (35,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara, cape suknja s remenom (35,95 eura)

Midi suknja visokog struka i A kroja dolazi u predivnoj nježnoj bež boji i s kontrastnim remenom te odiše onim tihim luksuzom zbog kojeg je 'old money' estetika puno više od tek još jednog prolaznog trenda. Baš kao i svi ostali komadi koje bismo mogli svrstati u ovu kategoriju, i nju krasi bezvremenska ljepota kojom će svatko bez puno muke začiniti svoj stil.

Možda vas zanima Nijedne čizme ne zrače takvom old money aurom kao jahaće čizme. Evo 7 načina s čim ih nositi Rubrika Moda Moda

Dužina koja završava negdje između koljena i gležnjeva daje notu elegancije i sofisticiranosti svakoj kombinaciji, čineći je savršenom za različite prigode, pa će jednako sjajno izgledati i u poslovnim kombinacijama, kao i tijekom ležernih izlazaka, druženja i šetnji gradom. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, cape suknja s remenom (35,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara, cape suknja s remenom (35,95 eura)

S čime bismo ju kombinirali? Doslovno sa svim omiljenim komadima, od basic t-shirta, elegantnih pulovera i bezvremenskih dolčevita do košulja i romantičnih bluza. Ovaj model nosiv je i u kombinaciji s visokim čizmama, i gležnjačama, i salonkama, i sandalama, i mokasinama, ali i ležernijom obućom poput tenisica ili balerinki, a što znači da je kao model veoma zahvalna i nosiva tijekom cijele godine. 

S cijenom od tek 35,95 eura, ova suknja postaje odlična investicija i vrlo povoljna opcija koju bismo uvijek bez imalo dvojbe uvrstili među temeljne komade svake garderobe, neovisno o stilu kojeg preferiramo. Bez obzira na modne trendove, ovakav će komad uvijek ostati klasik koji nikada ne izlazi iz mode i uz kojeg smo u trenu spremni za baš svaku prigodu.

Možda vas zanima Kragrlica ima nove naušnice u kojima je na genijalan način spojena hrvatska tradicija i old money estetika Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0