Moda 30. svibnja 2019.

Zara je prve ljetne komade stavila na popust, pronašli smo najbolje do 100 kuna

Miss7/PR.
  • Uoči velikih ljetnih sniženja dobro dođe i Zarina 'special prices' kolekcija 
  • Pronašli smo majice, hlače, haljine pa čak i badiće do 100 kuna
  • Najviše smo ze zapalile za dva jednodjelna badića po 80 kuna!

Nije tajna da nam je najdraže neki odjevni komad koji duže vrijeme mjerkamo uloviti po dvostruko nižoj sceni. A dok čekamo glavna ljetna sniženja, volimo Zarinu 'special prices' kolekciju u kojoj uvijek možemo pronaći nešto što nam se sviđa, a za dobru cijenu. Tako su ovih dana stigli i prvi ljetni komadi, a mi smo izdvojili naše favorite do 100 kuna. 

Možda vas zanima... Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

HLAČE

Vrijeme krajem proljeća nas iznenađuje iz dana u dan pa još uvijek dobro dođu duge nogavice. Ova kolekcija u ponudi ima dobar izbor hlača; motiv palminog lišća vrlo je popularan ove sezone, karirani modeli nikad ne izlaze iz mode kao i jednobojne šire hlače. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 79, 90kn, 99, 90kn, 99, 90kn, 99, 90kn

MAJICE I BLUZE

Prozračni kratki rukavi, ali oni do lakta, idealni su zapravo za sva toplija godišnja doba. Izgledaju neodoljivo ukrašeni volanima, puf oblika ili s pasicom kod lakta. Vrlo lako se mogu kombinirati i za plažu, večernji izlazak, ali i za svakodnevne gradske obaveze. Cjelokupnom outfitu daju nježan i romantičan izgled te su svakako jedan od favorita za nadolazeću sezonu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 99, 90kn, 79, 90kn, 99, 90kn, 99, 90kn

Možda vas zanima... Među prvima smo posjetile Arena Park i provjerile što sve nudi i kakvi su popusti! Rubrika Life&style Life&style

JEDNODIJELNI BADIĆI

Jednodijelni badići posljednjih godina su hit, a modeli na jedno rame bit će vrlo popularni i u sezoni koja nam slijedi. Jednostavni modeli mogu izgledati zanimljivo s detaljima kao što su ovi koje smo izdvojili, a super će izgledati i kao bodi na kratke hlače.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Oba badića 79, 90kn

HALJINE

Haljine su nam možda i najdraži odjevni komad - odličan su back up za dane kad ne znamo što odjenuti. Kad spomenemo ljeto, uvijek nam prvo padnu napamet boje pa je tako i s ovom sezonom. Vesele haljine koje sa zabavnim detaljim su vrlo popularne. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 79, 90kn, 99, 90kn, 79, 90kn, 79, 90kn

Komentari 0