Moda
Zara haljina

Zara did it again! Jako nam se sviđa bijela haljina otvorenih leđa koju nosi i naša influencerica

  • Modna influencerica Dora Predojević privukla je našu pažnju odabirom Zarine bijele satenske haljine otvorenih leđa
  • Budući je u pitanju iznimno elegantan model koji na najljepši način grli tijelo i ističe ženstvenu figuru, vjerujemo da će uskoro postati jedan od najpoželjnijih
  • Pogled na otvorena leđa je maksimalno dramatičan, zahvaljujući velikom izrezu koji opušteno pada tik do iznad guze

Malo smo se pogubili u brojanju haljina iz nove Zarine kolekcije u koje smo se zaljubili na prvi pogled, ali znamo da brojka svakodnevno raste. Istina, nije ovo prva Zarina kolekcija koja nas je osvojila. Posljednjih godina ova poznata španjolska modna kuća sve više oduševljava dizajnom pa su popularni modeli haljina nerijetko rasprodani u rekordnom roku. 

Prije svega par mjeseci, na gotovo svakoj svadbi i partyju se mogla vidjeti kratka žuta haljina s voluminoznim detaljem u obliku cvijeta na prsima, a još uvijek nismo zaboravili ni lila svilenu spavaćica haljinu do koje su žene pokušavale doći na sve načine, najčešće uzaludno jer su sve zalihe planule čim se haljina pojavila u prodaji. 

Možda vas zanima Maja Šuput zabljesnula u raskošnoj haljini s potpisom prijatelja i stilista Marka Grubnića Rubrika Moda Moda

Na nedavno održanom događanju na Oleandar terasi hotela Esplanade Anja Alavanja Viljevac se pojavila u bijeloj choker haljini koju smo već uspjeli primijetiti na još nekoliko žena osim na ovoj voditieljici, a osim ove već sada hit haljine, imamo osjećaj da je samo pitanje dana kada će presušiti zalihe još jednog modela iz nove Zarine kolekcije, duge bijele satenske haljine s otvorenim leđima koju nosi i naša poznata influencerica Dora Predojević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505)

Ovaj iznimno elegantni model lagano zvonolikih dugih rukava s prednje strane djeluje poprilično pitomo, nježno strukiran i tek s materijalom smrsnutim u čvor, ali je zato pogled na otvorena leđa itekako dramatičan, zahvaljujući velikom izrezu koji opušteno pada do dna leđa. 

Zarina satenska haljina s otvorenim leđima | Autor: Pr Pr Zara, 399,90 kuna

Možda vas zanima Haljina s naborima: laganu varijantu nosila je Anita Dujić , a ovo su savršeni jesenski modeli Rubrika Moda Moda

Nekada je davno Marilyn Monroe rekla da haljina mora biti dovoljno uska da pokaže da smo žene, i dovoljno široka da pokaže da smo dame, a ova nam se haljina koja tako nježno i razigrano grli tijelo čini kao savršen primjer za ovo pravilo. I baš zato vjerujemo da će ubrzo postati jedan od najpoželjnijih modela.

Photo: Instagram@zara

Komentari 0