Moda

Zar ovo nisu najbizarniji badići koje si ikad vidjela?

Na Miami Swim Weeku uvijek se predstavljaju posljednji morski trendovi pa tako i kupaći kostimi. Sve je prepuno klasičnih kupaćih kostima i raznih varijacija na temu, ali jedna vrsta uistinu nas je ostavila bez teksta

Na Miami Swim Weeku, na reviji ''The Black Tape Project'' predstavljeni su kupaći kostimi napravljeni od ljepljive trake. Joel Alvarez, umjetnički direktor projekta, natjerao je sve da na trenutak zaborave na duboke gaćice i posebno izrezane kostime. Njegove kreacije odvele su gledatelje u posve drugom smjeru.   | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Naravno, ne radi se o pravoj ljepljivoj traci (to bi bilo bolno), već o metalik materijalu koji je nalik na privremene metalik tetovaže. Tako otprilike kreira Joel Alvarez te pritom pazi da strateška mjesta ostanu pokrivena. Osnovne boje njegovih traka su zlatna i srebrena, ali ovog puta dodao je tamnoplavu i ružičastu. 

U svojoj Instagram objavi Joel je istaknuo kako su protekli dani bili baš intenzivni: ''Castinzi su ludnica, svi ti redovi i čekanja traju zauvijek. Šaljem ljubav i duboko poštovanje modelima koje su se slomile da učine ovaj tjedan produktivnim i dobrim. Konkurencije je mnogo, ali mi smo odlučni.''  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Ne možemo ni zamisliti kako je rigorozan bio casting za ovu reviju, ali manekenke koje su iznijele ove modele uistinu su izgledale besprijekorno. Ne sumnjamo da brojni znatiželjnici trenutno istražuju ovaj projekt.   | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Ne možemo baš zamisliti da na plažu odemo u ovakvom kupaćem kostimu, ali, zlu ne trebalo, provjerili smo gdje se može nabaviti metalik traka za izradu ovih kupaćih kostima. Prodaje se, dakako, na stranicama The Black Tape Projecta i košta 24, 99 dolara. 

Možda vas zanima Zaboravi na "naked haljine", stižu "naked badići"! Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0