Moda

Zaboravi na "naked haljine", stižu "naked badići"!

Naked bikini: novi mega trend koji zvuči zastrašujuće, ali ustvari je totalno predivan

Kao da već bikini nije dovoljno "naked" sam po sebi, sada postoji cijeli veliki trend koji se zove "naked bikini". Na prvu nam je zvučalo zastrašujuće, pogotovo kad se uzme u obzir činjenica da dobro znamo što znači pojam "naked" haljine; ali onda smo vidjeli što je to naked bikini - i jesmo li lude zato što nam se sviđa? Naked bikini je ustvari bikini nude boje, odnosno boje kože. I kad smo ga vidjele na Belli Hadid, nekako nam se odmah svidio...

 

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)

Predivna manekenka pozirala je u njemu tijekom odmora, a cijela fora je u tome što ustvari na prvu izgleda kao da ne nosi apsolutno ništa. Iako nude nijanse nisu nikakva novost u modnom svijetu, ipak nam se nekako posebno svidjela ideja bikinija boje kože, koji iako sakriva ono što treba - svejedno odaje još seksepilniji dojam od klasičnih boja. 

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Haight (1.445 kuna), Norma Kamali (1.140 kuna)

Možda vas zanima "Gole" haljine ponovno napadaju: Halle, Kate ili Catherine? Rubrika Stars Stars

Poznata luksuzna online shopping stranica Net-a-porter prepuna je badića boje kože, a posebno su nas oduševili jednodijelni modeli. Ne znamo zašto, ali čini se kako upravo ovakvi modeli još više naglašavaju liniju tijela i čine ga utegnutijim. Najstarija sestra Kardashian nosila je nude jednodijelni badić u jednoj beauty kampanji i dodatno nam potvrdilo koliko dobro izgleda!

Prema tome, moramo priznati da iako nam je ideja nude badića na prvu zastrašujuća, zapravo izgleda totalno dobro! Jednostavni su, ali tako neopisivo posebni. Iako high-street trgovine još uvijek nisu potpuno prigrlile ovaj trend, uspjele smo pronaći nude badiće u online trgovini Topshopa i zaljubili se. 

 | Autor: Topshop Topshop

S lijeva na desno: 245 kuna, 200 kuna, 500 kuna

Što kažeš? Nude bikini - da ili ne?!

Photo: Splash news

Komentari 0