Moda

Žao nam je što ovakav damski izgled nestaje s naših ulica. Oduševio nas je styling ove Zadranke

Naravno, sve smo mi dame, nećemo se sad, onako damski uvrijediti nađemo li se prozvane, ali današnje dame često imaju mnogo ležerniji pristup odijevanju. Pa dama možemo biti i u tenisicama i trapericama. No, dosta d(r)amljenja. 

Jako nam se svidio styling snimljen na prolaznici u Zadru (zapravo ne znamo je li Zadranka ili turistkinja) kojoj je ovo ljetno vrijeme zaostalo i u listopadu omogućilo da spoji zanimljive komade. Bijeli dugački sako i bijeli panama šešir svakako su dva komada koji stvaraju dojam sofisticirane elegancije, a koji za ljetnih vrućina ne bismo nosili zajedno.

 | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Ispod, zanimljiv spoj crnih hlača zvonolikih nogavica i vrlo ženstvenog kratkog topa dubokog dekoltea u vatreno crvenoj boji. Na nogama su ravne natikače s uzorkom cvijeća brenda Michael Kors. Sve prati lijep i diskretan nakit, dramatično velike sunčane naočale i prirodan makeup.

Možda vas zanima Na ulicama ljeto i dalje traje, ali pleteni set elegatne brinete odlično će izgledati i u jesenskim stylinzima Rubrika Moda Moda

Ukratko, kombinacija nam se jako svidjela, šešir ju je izdvojio iz mase, a crveni top se pobrinuo da bude zamijećena. Profinjeno i elegantno, s ukusnom dozom ženstvenosti i svim odreda dobrim komadima. Pohvale dami sa zadarske Kalelarge.

Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0