Moda

Zanimljiv spoj! Ženstveni odjevni komad ova je prolaznica spojila je s "opakim" čizmama

  • Volimo vidjeti neobične modne spojeve, a u jedan takav zasigurno se ubraja i kombinacija mlade Zadranke
  • Cvjetne haljine prvenstveno precipiramo kao ženstveni modni komad, a ona je jednu takvu povezala sa robusnim gležnjačama
  • Oduševio nas je i ključni modni dodatak, kožni obruč za kosu koji je cjelokupnom izgledu dao svečanu notu

Stajling s twistom! Tako bismo mogli opisati stajling u kojem smo uočili mladu prolaznicu na zadarskim ulicama. Ona se odlučila na vrlo ženstven modni komad - cvjetnu haljinu. U ovom slučaju, riječ je o crnoj košulja-haljini midi dužine, koja je ukrašena nizom sitnih cvjetića.

Ljeto je gotovo, a mi se prisjećamo najizazovnijih stajlinga dama s naših ulica

 | Autor: Marko Dimic/PIXSELL Marko Dimic/PIXSELL

Možda vas zanima Jednostavno, a tako 'cool'. Ova Zadranka je prava maherica kada je moda u pitanju Rubrika Moda Moda

Odabrani odjevni komad prolaznica je upotpunila vrlo zanimljivim modnim detaljem. Riječ je o dekorativnom kožnom obruču za kosu. Komadi nalik ovome će tvoj stajling podići na višu razinu, a to dobro zna i vojvotkinja Kate Middleton koja u svojoj bogatoj kolekciji dodatak za kosu posjeduje i niz rajfova i obruča iz ponuda brendova ulične mode.

Urbanu notu ovom su outfitu dale odabrane cipele. Riječ je o robusnim gležnjačama, modelu čija popularnost ne blijedi već godinama. U ovom slučaju prolaznica se odlučila na otvoreni model kraćih gležnjača, koje su ukrašene dekorativnim remenima. Predstavljeni stajling predstavlja uspješno pomirivanje klasično "ženstvenih" komada s robusnim, "muževnim" elementima.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    horror