Moda

Zaljubili smo se u ovu puderastu haljinu iz nove TWINSET kolekcije

  • TWINSETwinset kolekcija jesen-zima ističe ženstvenost pa unosi dašak glamura u modne kombinacije, koje pritom zrače elegancijom i gracioznošću
  • Spajanjem različitih materijala, poput čipke i tila s umjetnom kožom, te spajanjem klasčnih i chic stilova, nova Twinset kolekcija savršeno kombinira tradicionalni talijanski i sveprisutni urbani «street style»
  • Između  prekrasnih haljina i odijela u kolekciji mi smo se zaljubili u romantičnu puderastu haljinu

Popularni talijanski modni brend, TWINSET, predstavio je novu, elegantnu i modernu kolekciju jesen-zima 22/23. Prepoznajući žudnju za povratkom u normalu, TWINSET MILANO ponovo pruža priliku svim ženama pronaći i izraziti senzualnost, napuštajući trenirke i vraćanjem elegantnciji. Naglasak je stavljen na poslovno-neformalan stil koji kombinira fine krojeve i opuštenost, ženstvenost i muževnost, eleganciju i senzualnost, tradiciju i moderan dizajn.

Možda vas zanima Upola kraći, dvostruko ljepši: ove jeseni obožavamo crop džempere! Rubrika Moda Moda

Kolekcija je inspirirana dvjema ženama, ikonama stila - Lou Doillon koja je lice elegantnog pariškog stila i Kate Moss - simbol kameleonske i zavodljive, vibrantne odvažnosti. TWINSET MILANO pretočio je njihovu kombinaciju u kolekciju dizajniranu za ženu koja modu nosi s gracioznošću, elegancijom i daškom glamura kako bi istaknula ženstvenost i osjećala se opušteno u svakoj prilici. 

 | Autor: Twinset kolekcija jesen zima 22/23

Uvijek prisutne haljine zvijezde su ove kolekcije: diskretne s naglašenim posebnim detaljima za dan, blistave za praznike, eterične i neopipljive za večer te oslikane printevima za svaku priliku. Između uistinu prekrasnih modela, mi smo se zaljubile u jednu romantičnu puderastu haljinu. Ovu haljinu karakteriziraju nezaobilazni romantični detalji, poput prepoznatljivih TWINSET volana i tila, u kombinaciji s nježnom puderastom bojom i maštovitim krojem. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Haljina iz Twinset kolekcije jesen zima 2022./2023.

I dok bi nam ova haljina bila izbor za nešto posebnije prilike, našli smo svog favorita među haljinama koje bi rado nosile i na posao. Crna haljina do iznad koljena s dolčevitom i dugim, prozirnim rukavima bila bi zvijezda svake poslovne večere i sastanka.

Baš nam se sviđa kako je domaća influencerica iskombinirala high street i dizajnerske komade

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Haljina iz Twinset kolekcije jesen zima 2022./2023.

TWINSET kolekciju katrakterizira  profinjeno i luksuzno pletivo koje slavi temelje brenda i priča priču o tvornici pletiva kao najdragocjenijem modnom dragulju. Posebni motivi, vez, uzorci i mješavina materijala pretočeni su u pletiva koja se neprimjetno integriraju u kolekciju, gdje su tkanine i klasičan dizajn, kao rezultat izvrsne tradicionalne talijanske proizvodnje, reinterpretirani kako bi odražavali modernost i jedinstvenost stila.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Twinset kolekcija jesen zima 22/23

Inačice pepita uzorka modernizirane su nitima zlatne lurex tkanine. Bukle je korišten kako bi se stvorile moderne geometrijske siluete prirodnih nijansi, dok se tkanina sastoji od vunene pređe utkane ekskluzivnim žakardnim tiskom.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Twinset kolekcija jesen zima 22/23

Nova kolekcija posvećena je svim ženama koje žele ekskluzivnost te vole siguran bezvremenski stil interpretirati na osoban i suvremen način, a uživo je možeš pogledati u trgovinama u Zagrebu i Splitu ili posjeti karla.hr.

A'Marie kolekcija jesen/zima Možda vas zanima Japanski traper, pletiva od alpake, bukle kapute i oversized sakoe donosi nova A’Marie kolekcija Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0