Moda
Prolaznica u haljini na jedno rame

Zaljubili smo se u efektno i seksipilno izdanje prolaznice, a za sve je 'kriva' haljina na jedno rame!

  • Haljina na jedno rame nešto je posebniji komad odjeće baš kao i žene koje se odlučuju za nju
  • Vjerojatno je riječ o ljubiteljicama mode koje se ne boje izraziti svoju individualnost, a znaju kako će i izborom koji malo iskače iz standardnog okvira priskrbiti i dozu seksepila
  • Baš tako izgleda prolaznica u čiju smo se haljinu zaljubili, a inspirirala nas je i da pronađemo slične modele

Haljine na jedno rame ljeti se sele i na ulice, a bojne prolaznice pokazuju nam da postoje uistinu zanimljive varijante ove vrste haljine koja instantno asocira na grčku mitologiju. Neke djevojke uistinu podsjećaju na božice dok nose soje modele ljetne haljine, a nama je za oko zapelo urbano izdanje jedne prolaznice

Možda vas zanima Ne možemo skinuti pogled s Lejle Filipović u najpoželjnijoj haljini ljeta, pronašli smo slične modele Rubrika Moda Moda

Odlučila se vrlo ljetnu narančastu nijansu duge haljine bazičnog kroja na jedno rame. Upečatljiv i vrlo efektan komad odjeće upotpunila je jednostavnošću – zanimljivim sandalama ravnih potplata na remenje, pletenom torbicom preko ramena te jednostavnom frizurom. Sveukupni dojam uistinu je efektnost koja svojim skladom hipnotizira već na prvi pogled.

Prolaznica u haljini na jedno rame | Autor: Pixsell Pixsell , Prolaznica u haljini na jedno rame

Haljine na jedno rame skreću pozornost na gornji dio tijela. Na taj način uspješno se mogu odvući pogledi s ‘problematičnijeg donjeg dijela tijela. Ipak, na varijante ovog modnog rješenja trebale bi pripaziti žene sa širokim ramenima jer bi vizualno na ovaj način mogli naglasiti njihovu širinu.

Posebno su seksepilne one haljine koje u imaju visoki prorez u donjem dijelu, ali i  one koje u kraćim varijantama  sasvim otkrivaju noge. 

Muči te što obući za posao kada je vani pakleno vruće? Donosimo ti pet modnih kombinacija

Pogledaj kakve smo mi primjerke pronašli u high street dućanima. Možda te baš inspiriraju na novi modni ulov koji ćeš rado prošetati ulicama. 

Haljina na jedno rame | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent , Haljine na jedno rame S lijeva na desno: Bershka (119,00kn, sada na sniženju 79,90 kn), Mango (449,90, sada na sniženju 299,90 kn), Asos (oko 370,00 kn), Mango (699,90 kn, sada na sniženju 489,90 kn)

Imaš li već svog favorita?

Photo: Pixsell

Komentari 0